Iaşi: penultimul concert Iris în actuala formulă

Fanii Iris se pot bucura în această seară de un penultim concert al formaţiei în care solistul Cristi Minculescu va cânta alături de colegii lui, transmite Antena3.ro.

Concertul va avea loc la Iaşi, la ora 21, şi va aduna mii de oameni dornici să-l mai asculte pe Minculescu, înainte ca locul lui să fie luat de Toni Şeicărescu.

Toţi cei dornici să-i asculte pe membrii formaţiei Iris sunt aşteptaţi în parcarea unui hipermarket, acolo unde va fi concertul. Pentru transportul fanilor la concert şi returul acestora au fost puse la dispoziţie mai multe linii de microbuz gratuite.

Pe 2 septembrie, trupa Iris va susţine ultimul concert în actuala formaţie, la Cluj.

Cristi Minculescu este solistul formaţiei Iris de 32 de ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.