Ilie Năstase arată către Patrick Mouratoglou

 Cu puțin înainte de audierile de la Lausanne care vor decide cariera Simonei Halep, Ilie Năstase a făcut o serie de declarații tranșante. Fostul mare jucător este convins că sportiva noastră a fost victima unei decizii a staffului ei, condus de fostul antrenor, francezul Patrick Mouratoglou. Cel alintat cândva de lumea sportului alb Nasty este convins și că Simona Halep nu este nici pe departe singura sportivă căreia Mouratoglou i-a aplicat acest tratament interzis în scopul creșterii performanțelor sportive (viteză, forță). El susține că prima care a beneficiat din plin de colaborarea cu francezul de sorginte greacă a fost americanca Serena Williams care a fost acoperită și de faptul că WADA, agenția antidopaj, e tocmai din SUA!

 „Eu cred că i-au băgat (n.r. stafful lui Mouratoglou) şi pe Serena Williams şi pe alţii. Dacă i-a dat Simonei, sigur le-a dat şi celorlalţi jucători cu care a lucrat. Eu aşa cred, nu cred că e Simona Halep prima care primeşte asta de la Mouratoglou”.

Chestiunea la care a făcut referire primul lider din istoria circuitului ATP este una deja bine cunoscută în lumea tenisului, recunoscută în mod public de către Patrick Mouratoglou în urmă cu doar câteva luni.

„Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colegenul și l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a spus Patrick Mouratoglou la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

9 Comentarii

 1. Ilie draga, grecul este doar coada tuturor dusmanilor care vi-i ati facut de-a lungul timpului tu si magnatul Ion, a facut-o Simonei pentru ca nu s-a debarasat public de voi dupa toate atacurile la adresa Sereniei si echipei britanice.

 2. Nici un antrenor nu-si dopeaza elevul fara acceptul lui. A arunca totul in carca antrenorului este o alta marsavie. Te faci de ras, Nasty. Tuasa Halepa a facut de rusine Romania si pe bietii ei parinti care si-au sacrificat viata pentru ea. Se va mai vorbi despre Halepa cum se mai vorbeste despre Sharapova, cand se vorbeste despre fostii dopati. HAlepa s-a „contaminat” singura.

 3. Nea Ilie, lasa-te bre de analize adanci, ca ti face rau la pitpalac. Ramai la monden, mai un iures cu trotineta pe contrasens, mai o gagica intelegatoare, cam asta e la amurgul vietii.

 4. Mai, tomlin, ia canta si la alta masa! Mai ieri erai mare specialist in retail si achizitii direct de la producator la vanzatori, fara intermediari si fara trasportatori. TeRog , fii bun si mai lasa-ne putin cu priceperea-ti de securici la toate alea. Falfaiala asta din haripi de flutur arata ca esti foarte frustrat.

 5. Muratoglu nu e grec nici turc (Muratoglu înseamnă fiul lui Murat), este fenician. Gândiți-vă numai la generalul Murat al lui Napoleon pe care l-a făcut ceva rege de Sicilia, Napoli, și s-a-ncuscrit cu Hohenzollernii.

 6. Adevăru-i undiva la nghijluoc, tu să hii Muratoglu dac-o viez că-i cam prostucă nu-i dai vitamine di intelijență?…Căț’ parinț’ n-o facut așie cu cuopchii luor șâ nu i-o învinovățât niminea?!…

 7. Muratoglu e un vulpoi ,a tacut pana a fost luata decizia😉,acum oricum nu mai da nimeni INAPOI si El nu mai e VINOVAT 100,%,clasa de greck.

 8. Este un vid legislativ grav, victima este sportivul si niciodată antrenorul sau echipa responsabilă cu nutriția.
  Decizia TAS va fi politică, de aceea nu cred în albirea Simonei prin breșa contaminării.

 9. „Mai, tomlin, ia canta si la alta masa! ”

  Cine te pune sa citesti ? Ai o problema cu libertatea de opinie, inscrie-te in partidul URA ! Daca nu, trage obloanele !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.