În portul Constanţa se sărbătoreşte Ziua Marinei

Sărbătoare mare la malul Mării Negre,duminică, de Ziua Marinei. Turiştii de pe litoral vor avea parte de un spectacol cu fanfară şi demonstraţii militare. La Constanţa sunt aşteptaţi preşedintele, Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi ministrul Turismului, Elena Udrea.

La malul mării e soare mult şi pregătiri intense. În mai puţin de oră vor începe spectacolele care vor fi oferite de militari şi marinari. 1.000 de oameni s-au pregătit pentru spectacol pe apă şi uscaat. Sunt aşteptaţi peste 15.000 de turişti să participe la spectacole. Nu va lipsi nici zeul Neptun. Scafandrii vor oferi un spectacol deosebit în care vor simula adevărate lupte.

Sunt aşteptaţi să sosească Traian Băsescu, Emil Boc, Gabriel Oprea, Elena Udrea, Roberta Anastase. Oficialităţile vor fi întâmpinate cu garda de onoare şi cu muzică militară. Până la ora 12.00, Traian Băsescu va fi prezent şi va lua parte la manifestările militare dar şi religioase date în memoria eroilor marinari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.