Încă o scenă șoc în Capitală

Un bărbat din București amenință că se aruncă în gol de pe o macara, transmite B1 TV. Se întâmplă în zona bulevardului Sebastian din Capitală.

Apelul la 112 a fost făcut la 7:52, iar acum autoritățile încearcă să depisteze identitatea bărbatului după numărul de telefon.

Macaraua pe care s-a urcat bărbatul se află într-o zonă de șantier, deasupra unui bloc în construcție, care are cel puțin 11 etaje. a vorbit cu negociatorii.

Bărbatul ar fi venit din Pașcani. Acesta este certat cu o familie din Pașcani și dorește să stea de vorbă cu un parlamentar și cu presa despre nemulțumirile pe care le are, conform televiziunii citate.

Bărbatul nu are familie și că acesta a fost crescut la un orfelinat.

stire in curs de actualizare

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.