Incendiu ucigaș la centrul de recreere

Cel puțin opt oameni au murit iar peste 50 au fost răniți în urma unui incendiu violent care a izbucnit sâmbătă seara într-un centru de recreere din apropiere din nordul Portugaliei, transmite AFP.

„Aproximativ 70 de persoane cinau în clădire la momentul izbucnirii incendiului, există morţi şi între 50 şi 60 de răniţi, uşor sau grav”, a anunțat comandantul operaţiunilor Protecţiei civile, Paolo Santos.

La faţa locului au ajuns elicoptere pentru îngrijirea răniţilor în stare gravă, a indicat acesta.

Primarul din Tondela, Jose Antonio Jesus, localitate unde a avut loc incendiul, a spus că oamenii veniseră la un turneu de Sueca, joc de cărţi foarte popular în Portugalia.

Focul s-a propagat foarte rapid, provocând căderea acoperișului.

Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele izbucnirii deflagrației.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.