Incident dezgustător în avion. Au curs viermi peste pasageri

Incident dezgustător în avion

Incident dezgustător în avion. Au curs viermi peste psagerii unui zbor Delta Air Lines de la Amsterdam la Detroit.

Avionul a fost nevoit să se întoarcă după aproximativ o oră de zbor, după ce din compartimenul de bagaje au început să curgă viermi. Un pasager a relatat că stătea lângă o femeie peste care au căzut cel puțin o duzină.

„Era speriată. Încerca să se lupte cu viermii ăștia. … Nu prea știu ce-mi trecea prin minte. Încercam să procesez – dezgustul este un lucru, desigur. A trebuit să așteptăm să vină ajutoare”, a declarat bărbatul.

Echipajul de zbor a depistat viermii într-o pungă din compartimentul de deasupra capului, care conținea pește stricat învelit în ziar.

În timp ce echipajul de zbor a dus bagajul de mână în partea din spate a avionului, pilotul le-a spus pasagerilor că se vor întoarce.

„Ne cerem scuze clienților zborului 133 AMS-DTW, deoarece călătoria lor a fost întreruptă din cauza unui bagaj de mână ambalat necorespunzător”, a transmis compania după incidentul dezgustător.

Un avion n-a decolat de la Cluj din cauza pasagerilor prea grei!!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

12 Comentarii

 1. Cica Sosoaca și-a dat afară soțul din funcția de prim-vice-președinte s.o.s!Atât s-a putut!

 2. … ca pe locul respectiv nu s-a aflat un chinez. Ar fi aterizat cu burta plina……[Rumburak]

 3. Asta-i lumea „libera” americana, fiecare face ce vrea mușchii lui! Daca se întâmpla în Rusia, proprietarul bagajului era executat!

 4. … si mai face si viermi … Era vorba de senvisu’ lu’ Ursula ! Vedeti, e populara ! Calatoreste cu avioane de linie, nu ca nemernicii pe catre ii mai stim si noi, cu jet privat ! …

 5. Da’ ce vreti domne sa fi fost, viermi de matase ? Aia „se dau” la business class …

 6. Wow! Viermii si greierii sunt eco-mancare, asa cum vor unii ieuropeni. Cum adica? Nu sunt buni?

 7. Un incident culinar delicios facut retete brucseleze ciorba de viermi de peste.

 8. Ăștia sunt de desene animate. Pentru niște viermi întorc din drum avionul ce trebuia să traverseze Atlanticul.

 9. Viitirul luminos al Uniunii Europene dupa un mandat al actualei conduceri care n-are nevoie de tableta magica sa fie realeasa ca se realege singura. Nu poate sa vina Ursula sa zica eu sunt 100% in dezacord cu mine.

 10. peshte stricat cu viermi?
  -vietnameji,japoneji,
  assiatici!

  (da,japonezi:
  e mai putzin cunoscut)

 11. vedetele si Ursula sunt incantate? Nobletea/regalitatea olandeza renunta la vaci si „creste” in avioan ”delicii” pe care le importa in stare ”pura”/miscatoare…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.