Înregistrarea conferinței pe care John Perkins a susţinut-o la ASE Bucureşti

Celebrul scriitor, economist, activist, fost economist de vârf şi autor de top la New York Times, devenit celebru pentru best seller-ul „Confesiunile unui asasin economic”, a susţinut joi, la Bucureşti, în sala Aula Magna de la ASE, care a fost arhiplină, conferinţa conferinţa „Asasinul economic şi profeţii: schimbarea noastră şi a lumii întregi”.

Discuţia, care a durat mai bine de oră şi jumătate, a fost transmisă în direct de Cotidianul TV. Acum, Cotidianul.ro vă prezintă înregistrarea acestei conferinţe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.