Înscrieri la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti

Înscrierile la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti încep, marţi, instituţia având disponibile, pentru concursul din acest an, 855 de locuri libere. Admiterea are loc pe baza unui concurs.

Astfel, înscrierea candidaţilor pentru Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative-Specializarea „Drept”, Facultatea de Poliţie de Frontieră şi Facultatea de Jandarmi are loc în data de 1 august, înscrierea absolvenţilor de liceu pentru Facultatea de Pompieri are loc tot în data de 1 august, iar pentru Facultatea de Arhivistică, acest proces are loc între 31 iulie şi 4 august, potrivit mediafax.ro.

Candidaţii se vor prezenta, pentru înscrierea la această unitate de învăţământ, la sediul Academiei de Poliţie situat în Aleea Privighetorilor nr. 1-3 din Capitală.

În acest an, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti scoate la concurs 855 de locuri, dintre care 650 la buget, iar 205 la taxă. Pentru participarea la concursul de admitere, candidaţii vor achita o taxă în valoare de 350 de lei. Pentru a deveni studenţi, candidaţii trebuie să treacă cu bine de două probe, una medicală şi una sportivă.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Cum adica devii student daca ai trecut cele doua probe?!Nu dosar din care sa rezulte ca esti apt din punct de vedere social(condamnat,in cercetari etc),examen la o limba straina de circulatie internationala,romana, istorie?ADICA, VA SA ZICA, DACA AI PLATIT POTI DEVENI POLiTIST SI CU CONDAMNARI?

    • Pai tu vrei discriminare intre condamnati si oameni cinstiti? Ar fi incorect politic.

  2. Cum se explica faptul ca desi este mare concurenta, politistii ies atat de slab pregatiti?

    • Nu pentru pregatire se inscriu ei, ci pentru salarii marii si pensii la 40 de ani. Plus multe alte avantaje izvorate din calitatea de politist.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.