Învăţăturile lui Dorinel către jucătorii Oţelului: Fără abuzuri în viaţa sexuală!

Campioana Oţelul Galaţi se apropie cu paşi repezi de debutul în Liga Campionilor. Antrenorul Dorinel Munteanu vrea să se asigure că jucătorii săi nu se vor „îmbăta” din cauza aerului tare al înălţimilor.

Dorinel Munteanu a stabilit un „Decalog” la Oţelul Galaţi, după un model care l-a inspirat în timpul cantonamentului din această vară, din Olanda, scrie GSP.

Antrenorul campioanei încearcă să le reamintească astfel în permanenţă jucătorilor săi că trebuie să dea mereu dovadă de profesionalism, chiar şi în momentele lor de intimitate. Astfel, una dintre cele mai interesante reguli fixate de „Neamţ” este „Nu abuza în viaţa sexuală!”.

Cele zece porunci ale campionilor sunt scrise pe câte un tricou inscripţionat cu emblema clubului, care sunt dispuse pe un perete din vestiar, în sistemul echipei, 4-2-3-1.

Printre reguli se mai numără „Nu consuma droguri tari sau droguri uşoare!”, „Nu fuma şi nu consuma alcool!”, dar şi un citat din poetul latin Vergilius: „Adevăratul prieten se cunoaşte prin dragoste, comportament, vorbă şi faptă”.

„Neamţul” s-a inspirat dintr-un tablou văzut într-un vestiar în timpul cantonamentului efectuat de campioni în Olanda în această vară, care conţinea 14 astfel de „porunci”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.