Miliardarul Ioan Niculae: „Șeful FBI pe România a venit la mine în închisoare”

Miliardarul Ioan Niculae susține, într-un interviu acordat lui Liviu Alexa, că „şeful FBI pe România” l-a vizitat în închisoare  și i-a cerut date despre Liviu Dragnea, Elena Udrea și Adriean Videanu. Acest lucru, spune Niculae, s-ar fi întâmplat în anul 2015.

Liviu Alexa: S-a recomandat a fi cine?

Ioan Niculae: N-auziți? Șeful FBI-ului pe România, de la ambasada americană, că s-a vorbit în engleză. Și au venit la mine la Găești. În sfârșit, am stat la masă acolo, eram singuri. Să-mi spună, să-mi ceară dacă cumva aș putea să-i dau eu niște date despre Liviu Dragnea, Elena Udrea. M-am uitat la el…

Liviu Alexa: Ce an era ăsta?

Ioan Niculae: 2015.

Liviu Alexa: 2015. Mai ziceți. Dragnea, Udrea și…

Ioan Niculae: Dragnea, Udrea și mi-a mai cerut pe cineva atunci.

Liviu Alexa: Cine?

Ioan Niculae: Despre o persoană, dar nu rețin…

Liviu Alexa: Business sau politică?

Ioan Niculae: Nu, tot politică.

Liviu Alexa: Videanu, oare?

Ioan Niculae: Nu, da, de Videanu.

Liviu Alexa: Ha, ce precaut. Bravo!

Ioan Niculae: De Videanu, de Videanu. Am zis: domnul, nu știu cine sunteți. Mi-a zis decât pe gură, că nu mi-a arătat niciun fel de legitimație. Nu știu absolut nimic care să-i… eu știu, de natură, penală, ca dumneavoastră să folosiți împotriva acestor trei persoane. Și nu înțeleg de ce ați venit la mine în închisoare să vă dau aceste informații. Nu mi-ați spus decât rău până acuma.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

20 de Comentarii

 1. intr-o Colonie Marginală Eșuată, cu aproape 200 miliarde coco datorie externă.
  măR🤮g, să trăiască ! Bineeeee …
  ■}guitZă laURA/ ZgăbeartZă guitZă{■

 2. Mai terminați cu prostiile! Odată cu prăbușirea URSS,s-a prăbușit și Romania pe toate planurile! A intrat sub zodia marelui licurici. Nu v-au plăcut rușii,va plac americanii? Romania nu mai există ca stat din decembrie 89. Se vede din F-35!Cel mai mare dezastru este plecarea a 6 milioane de cetățeni buni de muncă afara. Nici sirienii sub bombe nu au plecat atât de mulți.

 3. important e ca nu s-a prezentat fara rusine si respect :’sunt mitropolitul’,ca discutia a fost in engleza lui Niculaie si ca acesta nu mai retine ce puradei a demascat
  Vrem guvern SRI!

 4. Citat: [Ioan Niculae] A studiat la Școala de ofițeri de miliție și securitate de la Băneasa și a fost ofițer de securitate timp de patru ani. A lucrat la Întrepriderea de comerț exterior în anii 80 în sectorul export îngrășăminte chimice. gata
  Dacă a făcut o zi de pușcărie a călcat pe bec, și-a băgat mâna-n borcanul cu miere mai mult decît avea voie. Dar, la banii ce s-au învîrtit, cred că n-a făcut o zi.
  Cum de nici un ziarist n-o vizitează pe Nuți? Să zicem că aceasta n-ar vrea să iasă la vorbitor și de aceea. Dar cîte din colegele de pușcărie n-ar vrea.

 5. Acest TRADATOR ESTE DIN CATEGORIA LUI CATARAMA,VOICULESCU SI INCA A CELOR 264 DE FOSTI ANGAJATI SIE AFLATI PANA IN 1989 SI DUPA LA VIENA SUB COORDONAREA LUI MARIN CEAUSESCU PE CARE L-AU UCIS.CEI 264 DE TRADATORI FARA MAMA FARA TATA (LUATI DE LA CASA DE COPII SI FACUTI SECURISTI) S-AU OCUPAT DE CONTRACTELE ECONOMICE EXTERNE ALE ROMANIEI . TOTI BANII CE II AVEA DE INCASAT ROMANIA IN 1989 DIN COMERT EXTERIOR I-AU LUAT ACESTI TRADATORI SI I-AU FOLOSIT IN NUMELE OMW LA ASA ZISA PRIVATIZARE A R.A. PETROM.
  TREBUIE URGENT READUSI IN TARA CEI 264 DE TRADATORI SI SA LI SE CONFISTE MILIARDELE CUVENITE ROMANIEI……..

 6. Deci, ți-ai dat seama, bre ? Este adevăratul conducător ale romaniei,, \este capo di tutti capi, e statul paralel personalizat..și nu tu l-ai ales ciumete..

 7. Daca Niculae este cel cu ingrasamintele atunci cu siguranta ca a fost un securist inteligent si nu ca talmacii adusi de Astalosh pe capul romanilor. De aia l-au si priponit si i-au falimentat afacerea. A cum Romania care era pe timpul lui Ceausescu unul din marii exportatori ai lumii la capitolul ingrasaminte a ajuns acum un importator de rand. Mai nou Europa importa ingrasamintele de la rusi.

 8. Asta este „miliardar” in datorii. Ce va mai place sa exagerati si sa-i faceti pe ciumetii astia hoti si faliti in Elon Musk & Bezos.🤮

 9. „Șeful FBI pe România”? Eu stiam ca CIA actioneaza in afara americii si FBI-ul in interiorul americii. Se tot repeta asta in filmele americabe de la Hollywood sau de exemplu in „Law and Order”, „Criminal Intent”, „Cold Case” sau in filem vechi cu Robert Redford, Harison Ford, si multi altelii. Eu cred ca mai degraba ca era de la CIA, daca era chiar american si intrebarea care er interesa cititorii este : De ce il caute pe unul complet necunoscut si neimportant pentru multi, unul dea CIA, si stirea mai e data si public la televior, repectiv ziar?

 10. patriot, printre foarte puținii !
  A dat de lucru la oameni și s-a purtat ireproșabil cu angajații.
  Ați vrut Capitalism, Niculae era cel mai bun Capitalist posibil pentru România.
  In locul Combinatelor lui de la Tr. Măgurele etc. aveți acum o grămadă de fiare ruginite și de terenuri agricole in proprietatea lu’ Monsanto et Co.
  Gittenstein & Templeton știu DE CE !
  Să trăiți Bineeee, măR😪g
  -●● Melena PoMpa 1 ●●-

 11. Majoritatea dosarelor cu oameni politici s-au facut la initiativa si sub controlul FBI/CIA din Romania. Au vrut sa distruga clasa politica neascultatoare si oamenii de faceri romani. Pe Ion Nicolae l-au distrus, a inchis aproape toata productia, cea mai imporatanta fiind cea de ingraseminte. Niste tradatori la partea romana, le-a usurat munca americanilor si altora din Europa. Romania a devenit atunci o colonie ascultatoare. Numai asa se explica sa cumperi vaccinuri anticovid de un miliard, chiar daca nu ai nevoie si sa dai Patriot-ul, tot de un miliard cadou, la ukrani..

 12. Treaba era evidenta.
  Niciunul din astia de la multinationala nu facut o zi de inchisoare, nici condamnat cu suspendare n-au fost.

  Afaceristul Ioan Niculae patron unei companii nationale, nu cu afacere multinationala. De asta a fost si condamnat, ca multi altii.

  Controlul asupra justitiei sa faca dosare la cerere este cheia si serviciilor, binomul. Binomul a paradit in interesul unor ambasade vestice si americana.

 13. Coldea prea de la tara sa fie el capul binomului, functinari de ambasada. Ca si Kovesi sau Basescu. Platiti de statul roman.

  Dupa intrarea in NATO si mai tarziu in UE, ambasadele au ajuns sa faca politie, sau militie mai exact, ca prin anii ’50.

 14. Ce s-o mai mermelim ca doar e clar ca vaca , tot ce se intampla e la ordin de la partenerul(!!!) strategic , care face numai rele dar in folosul absolut al lor . Coldea s-a dus in Albania trimis de ei , nu de capul lui iar dupa parerea mea , cel mai mare traficant de droguri sunt amerlocii iar Abania si kosovo sunt ‘cap de pod’ in acest trafic mortal . Sunt tot mai convins de asta , dupa ce vad si aud !

 15. Am avut curiozitatea să mă uit la interviul integral. Două concluzii se impun dela sine:

  1. Niculae ridică în slăvi Gazprom pentru că ar fi livrat, în anii ’90 – gaze sub prețul pieței. Oare de ce?

  2. Tot Niculae afirmă că voia să-și vândă firmele românești tot rușilor pentru 1,9 – 2 miliarde de dolari.

  Cele două afirmații sunt suficiente pentru a-mi întări convingerea ca justiția română a fost mult prea îngăduitoare cu el. Merită pedeapsa înzecită!

 16. bah da ce intelectual i s-a adresat in engleza sefului fbi!
  de parca nu stim ce clocit e nea rapandula cu prostituate drogate .. un clocit

 17. a se verifica cati muncitori mai traiesc din combinatele cu porcarii ale clocitului asta hot!
  nu asigura nici protectia minima a muncii dar bani de zazanci prostituate drogate ,ale mafiei bucurestene,da !
  delapidt milirde de lei .. a se face panda si a se umfl beneficirii (rude)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.