AUR:  „Iohannis ciocnește sfidător șampanie la Cotroceni!”

„Românii sunt revoltați în stradă, iar Iohannis ciocnește sfidător șampanie la Cotroceni!”, acuză reprezentanții AUR marți, după ce președintele a ținut un discurs cu prilejul întâlnirii anuale cu șefii misiunilor diplomatice acreditați în România.

„Cam așa poate fi descrisă prima apariție a președintelui Klaus Iohannis după mai bine de o lună de absență. Românii l-au dat dispărut pe cel care, potrivit Constituției, ar fi trebuit să medieze între societatea românească și stat. Doar că, Iohannis a fost un veșnic absent de la toată problema fermierilor și transportatorilor.

Prioritatea marelui absent Iohannis nu a reprezentat-o problemele celor care își strigă disperarea în stradă de 14 zile. Nici vorbă. Preocuparea lui a fost să ne spună că a revigorat relațiile cu Africa.

Prin tot ceea ce face, Iohannis arată clar că nu este interesat de fermierii și transportatorii care stau în frig de două săptămâni pentru a protesta față de incompetența și incapacitatea guvernanților de a le oferi minimul de condiții pentru buna funcționare.

Românii merită respectul și sprijinul autorităților, nu dispreț și ignoranță din partea celor care ar trebui să le apere interesele!

Am vrea să știm, dacă președintele Iohannis tot se plânge că nu a avut nicio zi de concediu, să ne explice Administrația Prezidențială din ce bani a plătit excursiile la schi sau la Miami, dacă nu era în concediu. De asemenea, dacă a plecat pe banii românilor, așa cum intuim, să explice Administrația Prezidențială care a fost scopul/interesul național al fiecărei călătorii, pentru că altfel vorbim despre folosirea banului public în interese personale”, a afirmat avocat Georgiana Teodorescu, coordonatorul departamentului de relații externe din AUR, citată într-un comunicat al formațiunii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 13
Author

15 Comentarii

 1. Cu asta nu se poate rezolva democratic. Vizionati filmul ” Anthropoid „.

 2. i-a fost sete omului dupa cit cirnatz o fi ingurgitat… ce vroiati sa bea, apa de la chiuveta? o sampanie la vremea ei… he hei…

 3. Reprezentării FMI ului sunt Ingrijiorati ca Pensionarii de la 1 Septembrie 2024 vor Manca Cashcaval ! Si va fi o Criza de Cashcawall ca va trebui sa Importe Shwaizer ! Din Helwetzia ! Si va trai Romanii ca-n Helwetzia cu Cashcawallul in Frigider !

 4. Nici astazi Joha n-a dat subventie gazetelor proprietarilor ultrabogati. DanDiaconescuDirect a facut puscarie la zi pentru santaj, adica ce fac si astia.

 5. Pt. chenzina pe luna asta e destul . A rememorat vizita în Kile ( MAI PUTIN de + 2 ), i-a dat un telefon lui Zelenski , bonus la ^cadourile de Anul Nou , a ^curățat de zăpadă ( inainte să ningă) Vama și Portul

 6. Sa-l vedeti iar plecand in excursii?
  Sa ciocneasca si sa bea, ca bea din banii prostilor care l-ati votat.
  Barem el bea mai putzin decat bea Petrov tot al celor care l-ati votat.
  Hai: cate-un pic, pic, pic…
  Sa va saturati de votat panarame……[Rumburak]

 7. He he ! Aceasta intilnire cu ambasadorii straini acreditati la Bucuresti seamana mai degraba cu un Tirg de Turism ! Probabil ca a discutat cu cel putin zece dintre acestia, cerind informatii pentru excursii si sejururi viitoare ! (ps : de abia astept sa ma combata „s” … probabil „s” de la „securistul de serviciu” !)

 8. Pt vrajba si axon…urmariti sondajele facute de singurul sociolog adevarat, palada…si muriti!…a!,vedeti ca nu mai puteti sa-l votati pe disparutul aparut band sampanie, nu mai are voie sa candideze!…vin vremuri grele pt voi, troli micuti!…

 9. Un escroc semidoct, puturos, lipsit de caracter, dar plin de ifose, votat (oare?) de o populație cu o pronunțată slăbiciune pentru… slugărnicie !
  „Nu înțelegeți că e neamț ?”

 10. nu ai de ce sa auzi de AUR, dar cand vor lua 13 sau 15 locuri la europarlamentare si PSD-ul mai pierde un europarlamentar din cauza lui Ponta/Pro Romania care v-a incerca fara succes un loc, apoi alianta prin care USR-istii travestiti in Forta Dreptei a lui Orban si PMP/Basescu, dupa principiul:”lupul in schimba parul, dar naravul ba”. Asa ca daca sunt 33 de locuri 13 AUR, 10PSD 5-6 PNL 5-4 Forta Dreptei/USR/PMP eventual 1-2UDMR, daca il ajuta STS-ul in Ialomita, Calarasi, atunci nu vei mai fi atat de sigur.

 11. …pt calm axon…nu gandesti in viitor!…ai uitat sos!… familia sosoaca!…dragul meu, asa se infiripa o pepiniera!…pe pariu?…

 12. „Românii merită respectul și sprijinul autorităților, nu dispreț și ignoranță din partea celor care ar trebui să le apere interesele!”
  INCORECT! Romanii merita ceea ce au votat!

 13. hai norc esuatilor! mormai satisfacut marele mut, dupa distrugerea planitifcata a Tarii si continuarea planului basist de imprastiere a romanilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.