Iohannis lămurește situația casei de la RAPPS

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că nu a solicitat o locuinţă după finalizarea mandatului şi nici nu i s-a oferit una.

„Am observat că există, aşa, o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri, este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuinţă pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Triunghiul Bermudelor. Ciolacu, Iohannis şi vila de „7 milioane de euro”. Cotroceniul neagă

Klaus Iohannis a fost întrebat dacă după terminarea mandatului ar accepta să locuiască într-o locuinţă de protocol pusă la dispoziţie de RAAPPS şi dacă ar lua în calcul vila din Bulevardul Aviatorilor, nr. 86.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Citez din răgetul nesimțitului care manipulează „nu a solicitat o locuinţă după finalizarea mandatului şi nici nu i s-a oferit una.”. Sa lămurim situația:
  1. Este inca in mandat și nu are voie sa ceară locuință, este ilegal!
  2. Nu i se oferă locuință decât:
  – după finalizarea mandatului,
  – în caz că cere milogul de lux.
  Așa că, sa nu mai bara câmpii, e aranjament anticipat cu rapps.

 2. credem domnule presedinte, te credem pe cuvant. Si avionul de lux v-a fost bagat pe gat ca sa va discrediteze, stim.
  Eu, in locul dumneavoastra as spune asa, am o casa in Sibiu, nu am urmasi, deci casa pe care vrea poporul sa mi-o dea, o donez la o gradinita.
  De acord?

 3. Tradatorul de tara de la Cotroceni minte cu inpertinenta si obraznicia lui specifica ,cu mutra lui parsiva si sfidatoare pe care o are de fiecare data .Sint curios dupa ce i se va termina mandatul asta de concediu si va primii exact vila asta despre care spune el acum ca nu ar fi adevarat ,ce ne va mai spune.

 4. Casa aceea este improprie pentru a fi locuita de 2 batranei. N-ai pic de intimitate si liniste acolo, e loc doar de un sediu de firma/partid/ambasada. Uitati de Dej si anii ’50, lumea s-a schimba enorm de atunci, doar URA a ramas constanta. Nu mai insistati prosteste. RAPPS are banii, ii investeste si face parandarat. Asta este rolul unui angajat pe buget.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.