Jandarmerița cu cocaină s-a întors la Brigada Specială

Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă de Poliție luna trecută cu droguri, s-a întors la muncă, adică la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro. 

Bumbac are gradul de sublocotenent.

Mai mult, ea ar putea scăpa de răspundere penală deoarece ar fi avut o cantitate prea mică de droguri.

Andreea Cătălina Bumbac a declarat că o prietenă i-a dat pliculețele să le țină la ea în poșetă. Polițiștii au descoperit și o hârtie rulată, folosită, probabil, pentru prizat.

Jandarmerița cu droguri fusese la o petrecere

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. Dap, Panfil
  Are nume de jendari, Bumbac, de la bumbăceală.E selectă toașa.Kakaina-i scumpă, praf de „bazați”.Se vede dupa extetiorul aparatului bucal, augmentat.

 2. Chestia “cantitate cu prea mică” e nesimțire fără margini. Dacă era “mare” tot o prietenă tot fată mare adică o prietenă i i-a dat pachetul zicând că-i că-i amidon alimentar. Prietena nu are nume și identitate. Urmează că era în “misiune, sub acoperire” la petrecere când priza praf de putut.

 3. Descurajarea traficului si consumului de droguri se face prin aplicarea celor mai blânde pedepse, sfidare si bataie de joc la adresa oamenilor de buna credință care solicita apărare impotriva acestor elemente periculoase intalnite pe strada sau in trafic

 4. Cantitatea era prea mica si evita raspunderea penala… hmmm, intreb si eu, dar un test sa vedeti daca a consumat drogul ala a fost facut? sa aflam si noi daca aveti o drogata in Jandarmerie? cine e prietena asta? hai ca deja incepe sa miroasa a „prafuri pentru mama-mare”… PS: la buzele alea, n-are nevoie de tati generali… se scapa singura

 5. Ba, sintem proosti? Pai daca Andreea Bumbac nu ducea droguri la sefi si la consumatori, poate cantitati mari la dealeri, cine mai aproviziona doritorii? Femeia e o comoara nationala. Back to business!

 6. S-a discutat profesional cu tovarășa de sub locotenent și s-a ajuns la concluzia că numai o dată nu se pune. Dacă se mai întâmplă, o arestăm pe prietenă. Și o spunem și lui tac-su.

 7. La așa buze nu rezistă niciun prohap de general !Fătuca e o comoară pt șefi .

 8. Numai postaci misogini. Toti vorbesc despre buze si nimeni despre pepeni si despre tatuajul „Owned by Tate”. Misoginilor!

 9. Romania a devenit o a doua HINDUSTAN, cu o societate stratificata pe caste.
  Aceasta neispravita face parte din casta ……militienilor si este mai presus de casta „luzarilor” de rand.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.