Jens Stoltenberg îi dă peste nas lui Macron

Jens Stoltenberg îi dă peste nas lui Macron. NATO nu intenționează să desfășoare unități militare pe teritoriul Ucrainei, a declarat secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg.
„Aliații NATO oferă Ucrainei un sprijin fără precedent. Am făcut acest lucru din 2014 și l-am intensificat după începutul conflictului. Dar nu există planuri de a staționa unități de luptă NATO pe teritoriul Ucrainei”, a spus agenția Associated Pres.
Anterior, președintele francez Emmanuel Macron a declarat că șefii de stat europeni au discutat despre posibilitatea de a trimite trupe terestre pentru a ajuta Kievul. Părțile nu au ajuns la un acord în această privință, dar președintele francez a subliniat că „nimic nu poate fi exclus”.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

14 Comentarii

 1. Stoltenberg spune lucrurile așa cum le vede, este pe sfârșit de mandat, cui servește un conflict generalizat în Europa și nu numai?

 2. Pacat ,s-ar fi terminat conflictul intr-o zi, putler era infrant demult

 3. Ăsta e atît de prost de crede că are de-a face cu alți proști.. Recunoscut NATO are ”instructori” militari in ukraina..Recunoscut are mercenari din anglia, legiunea franceză, pîn la romîni nenorociți care adaugă o soldă de mercenar la salariul de milițian casnic..Rusia știe, la fel toată lumea vede că e proxirăzboi NATO-rusia,..unde bufonul nazist ukran a pus la dispoziție țara și poporul său,. Ce nu este clar unora de se mai uită in gura acestora gen stoltemberg..??

 4. Puține categori au certitudini, pe glob există și China, India, Iran, etc.!

 5. foarte rational Jens ,putini europeni sunt lucizi ca el.
  sa nu mai debarce mafia migranti in Lampedusa si tone de droguri in Spania ,obiectul muncii ptr primii descrisi ca-ci de la Bruxelles ajung imediat pe nara stanga a lui Macron si ii da stari euforice de RAZBOINIC IN CHILOTI 😀

 6. Stoltenberg are dreptate, si, de altfel, declara ce i-au ordonat juristii, care stiu despre ce-i vorba: trupe vestice la sol în mod OFICIAL în Ucraina = COBELIGERANTA ASUMATA = al Treilea Razboi Mondial. Ca-n Ucraina e plin deja de militari vestici, de-asa zise „brigazi internationale” maimutzarind Spania 1936-1939 si formate din saraci „speculatori” ai propriei vieti, fiindca altceva n-au de vândut – de „prosper” ce devenise Vestul la aproape 80 de ani de la finele WW2 – ori din AVENTURIERI, pur si simplu, à la Bob Dénard, celebrul, sau Prigojin, care se auto-remunera din business-urile trecute -: francezi, canadieni, americani, britanici, POLONEZI, de prin tarile baltice, între care, LETONIA, mai ales …- , deja, fiind alta poveste : indivizii au DEMISIONAT din armata pentru a se angaja ca MERCENARI. PLATITI de MILIARDARI UCRAINIENI, de care tara nu duce lipsa, chiar daca de negasit, fiindca tipii sed în Vest (unde si Jale-nski are vile personale pe imense domenii personale). Vestul (falimentar), de-o LASHITATE si DUPLICITATE scandaloase, folosind METODE CLASICE, îndelung „experimentate” în zonele de conflict provocate de el însusi. BUSINESS-ul EXTREM DE ÎNFLORITOR AL RAZBOIULUI (folosit în mod perfect de Robinette, care-i si anchetat în SUA, si pe care Macron cu sleahta lui de 20, vrea sa i-l strice! – sleahta, apropo, cuvânt POLONEZ, tipii devastând, în secolele 14- 18 si Moldova-Muntenia istorice).

 7. @IR Un numar important din mercenarii veniti sa ii ajute pe ucronazisti, si-au luat talpasita si sunt acum subcontractati de Israel pentru a comite crime de razboi in Gaza.

 8. Macron a zis adevarul, tări din NATO au trimis deja militari sub acoperire de „mercenari”, Moscova i-a avertizat deja. Când armata rusă o să-i ia prizonieri, o să fie interesant…

 9. Nu intervine NATO…intervin tarile din NATO, individual….Cu alte cuvinte NATO va interveni, dar asa, pe sestache, democratic…fara sigla NATO, prostii trebuie pacaliti..

  .

 10. @axon spune:
  27 feb. 2024 la 15:55

  „Nu intervine NATO…intervin tarile din NATO, individual….Cu alte cuvinte NATO va interveni”
  Nu e asa simplu. Da, intervin individual si ataca Rusia sau armata rusa. Rusii vor riposta si vor rade centrele de decizie militar si POLITIC (adica capitalele) statelor care ataca Rusia sau armata rusa. Si atunci acele tari agresoare vor cere activarea articolului 5 NATO ptr ca nu-i asa, Rusia a RIPOSTAT ! Iar propaganda va spune ca razboiul cu NATO a inceput nu cand tarile NATO i-au atacat pe rusi ci cand astia au ripostat.

 11. Macron nu are copii.. E un gerontofil
  Mulți conducători în UE nu au copii..
  Ei au altă gândire față de ceilalți..
  Pe ei i-au ales globali stii în a decide..

 12. Auzi la duduia userista Carmen,vb despre strategii de război și cum în mintea ei în colțuri învinge Rusia,tu confunzi tastătura cu războiul,du-te fata la cratiță și lasă postatul la comanda multinaționalei unde ești pălmașa

 13. Să vă intre bine în capete: acesta este un război între UE și Rusia, nu între NATO și Rusia. A început în urma agresiunilor ruse din anii 90, în special a celei din Transnistria, cînd a fost clar că Rusia nu va accepta independența fostelor colonii sovietice, și că le vă agresa cîndva. UE este însă mult mai puternică decît Rusia, atît militar cît și economic, și bieții ruși visători nu au nicio șansă. În vreme ce Europa își consolida creșterea economică și forma armate profesioniste, rușii doar creau o clasă politică hrăpăreață, formată din foștii kaghebiști iresponsabili și pegra mafiei rusești, și mențineau serviciul militar obligatoriu și o corupție uriașă.
  Europenilor nu.le pasă cîtuși de puțin de ambițiile, zvîrcolirile și declarațiile ciracilor lui Putin și ale oligarhilor ruși: treaba e stabilită de multă vreme: Ucraina și Moldova vor fi incluse în UE, apoi Georgia și mai tirziu Bielorusia și Kazahstan, Rusia va fi spartă în regiuni, iar partea europeană inclusă și ea în UE ,iar blocul economico-militar al Europei vă fi cel.mai puternic și avansat de pe planetă. Scurt!
  Ce spun fraierii lui Putin aici nu valorează nici cît o roșie zdrobită: ei fie spun ce visează noaptea, fie ce aud la Radio Sputnik! Iar Istoria se scrie la Bruxelles, nu.la Moscova sau Tiraspol!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.