Judecătoarea Iulia Motoc nu mai ştie ce partid a propus-o la CCR

Judecătoarea Iulia Motoc de la Curtea Constituţională pare să aibă o memorie de scurtă durată, în ceea ce priveşte partidul care a propus-o ca judecător la CCR, potrivit unui document prezentat în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, transmite Antena3.ro.

Motoc susţine, într-un comunicat de presă, că a votat de multe ori împotriva iniţiativelor PDL, partid care, spune ea, a propus-o ca judecător la Curte: opinii separate pentru menţinerea drepturilor foştilor deţinuţi politici şi cea împotriva menţinerii prezentei dobândiri licite a averii.

Totuşi, UNPR declară că „Iulia Antoanela Motoc a fost candidatul propus de UNPR pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.