Kim Basinger, fotomodel la 60 de ani

La 60 de ani, Kim Basinger revine la prima sa dragoste: cariera de fotomodel, conform Digi24.

Actriţa a semnat un contract de modelling cu aceeaşi agenţie pentru care lucrează şi fiica sa în vârstă de 18 ani.

A renunţat la modelling în 1976 şi s-a apucat de actorie. A avut succes la Hollywood şi a câştigat un premiu Oscar, în 1997, cu rolul secundar din „L.A. Confidential”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.