Klaus Iohannis: Dezbaterea cu Ponta, într-un mediu non-partizan

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că dorește ca dezbaterea cu contracandidatul său, Victor Ponta, să se desfășoare „față în față, într-un mediu non-partizan”.

„Imediat ce echipa mea va ajunge la primele concluzii, vi le vom comunica public. (…) Față în față va fi această dezbatere, într-un mediu non-partizan. Echipa mea va ști să negocieze în așa fel încât să nu existe niciun fel de dubiu”, a spus Iohannis într-o conferință de presă.

El a precizat că „negocierile directe” pentru o astfel de dezbatere nu au început încă.

Victor Ponta i-a propus luni lui Klaus Iohannis să participe la patru dezbateri televizate săptămâna viitoare, la televiziunile România TV, Realitatea TV, B1 TV și Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8481 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.