Kovesi, mică victorie, fără glorie și cu înjurături

Susținerea pentru Kovesi Codruța nu mă mișcă și nu mă revoltă. Mă contrariază. Patriotismul bazat pe „este  româncă de-a noastră“  mă lasă rece, cîtă vreme nu mă regăsesc în  comportamentul ei. Faptul că ar putea ajunge în situația de a ne reprezenta țară, fără să fie desemnată pentru o asemenea poziție, este un semn că democrația europeană funcționează de-a-ndoaselea. Mai ales pentru cei mici. Oricum, într-o măsură mai mică sau mai mare, o parte din România o disprețuiește și o înjură. Situația este stupidă. E ca și cum unii ar rămîne îndrăgostiți de Adrian Mutu, după ce a  fost dovedit că umbla la paparoase. Un tribunal l-a condamnat să achite către clubul Chelsea o despăgubire de 14 milioane de  euro. În România, presa îl adulează ca pe o mare vedetă. Şi, cine îl disprețuiește este anti-român. Adică nu este patriot.

Sigur, Codruța n-a tras pe nas. A sărit calul într-o colaborare descalificantă pentru orice om cu pretenții democratice și a tras de sfori cu generalii de la SRI. Au fumat aceeași pipă a informațiilor despre (zic ei) dușmanii României. Şi au zis că luptă împotriva corupției cu toate mijloacele, incluzînd aici și „scopul scuză mijloacele“.

Grupul Traian Băsescu – Monica Macovei – George Maior – Florian Coldea a întors România pe dos. Lor li s-a adăugat încă o înfometată de putere: Laura Codruța Kovesi. Toți și-au cîrpit o filosofie politică și au pretins că ei curăță România de corupție. Şi au împins țara într-una dintre cele mai cumplite dispute. Nu mai există decît România unora contra România celorlalți! Războiul se întinde de la  familii și grupe de prieteni pînă la  Bruxelles și prin alte organisme internaționale, în care România încă mai este primită ca membru.

Numirea sau respingerea Codruței Kovesi este ca o miză înaintea unui meci de fotbal. Sau de box. Codruța Kovesi a devenit populară ca o  jucătoare. Chiar și trîntită sau împiedicată, ea are admiratori, susținători, partizani dar și dușmani de moarte. Susținerea Codruței Kovesi împotriva unei părți importante din autoritățile românești devine o belea cu urmări greu de estimat. O fi Germania o țară mult mai puternică decît România. Şi Franța, la fel. O politică a Comisiei Europene și a acestor țări puternice împotriva României nu poate rămîne fără urmări. Faptul că impun un personaj gonflat artificial la intern și, mai apoi, la extern, împotriva voinței unei părți din populația și insituțiile României, nu poate să treacă peste toți ca umbra unui stol de păsări. Şi nu mă refer doar la o creștere a eurosceptiscismului. Cum vor reacționa românii după ce văd că în cazul Kovesi nu contează nici cercetarea penală, nici colaborarea cu serviciile secrete, nici abuzurile comise sub directa sa îndrumare, nici perioada de subordonare politică în timpul regimului Băsescu? În Justiție, Codruța Kovesi a fost unul dintre cele mai cumplite instrumente politice ale regimului Băsescu. Şi a funcționat la fel și în  perioada Iohannis. Dintr-o dată, toate abuzurile și toate dosarele politice se șterg și nu mai contează. Nu mai rămîne decît să așteptăm o decizie bruxelleză, conform căreia Kovesi Codruța este o eroină, merită o zi de sărbătoare națională și o statuie în Cișmigiu sau în Piața Victoriei.

Face parte susținerea șefei DNA din impunerea cu forța în România a unei schimbări politice majore? Este vorba de răsturnarea guvernului PSD-ALDE? Este Kovesi, în aspirațiile sale megalomane, parte dintr-un proiect de folosire a unui procuror din estul Europei împotriva țărilor de rangul doi dintr-o Europă cu două viteze? Are legătură susținerea Codruței Kovesi cu protecția vizibilă a multinaționalelor din țara noastră? Cum să-mi explic eu faptul că toate lucrurile crunte petrecute în România au lunecat, ca apa pe frunzele cerate, peste gândirea parlamentarilor europeni? Mă așteptam să fie mai lucizi, mai echilibrați, mai cu măsură! Cînd colo, nu sunt cu nimic mai breji decît ai noştri! Cel puțin, din punct de vedere intelectual. După felul în care unii europarlamentari se căciuleau în fața Codruței ca în fața Angelinei Jolie nu-mi rămîne decît să-mi imaginez că adulatorii europeni ai personajului vedeau, în toți cei care spuneam contrariul despre ea, niște infractori, niște adversari ai justiției și ai statului de drept, niște retardați ai comunismului. Și nu merităm decît foame, izolare și bice!

Istericosul Cristian Tudor Popescu, marele cititor în subconștientul tuturor sportivilor, trecătorilor, politicienilor și, mai nou, europenilor, în ultima sa  baie de oțet a zis:

Cei din Comisia LIBE au înțeles două lucruri: că Laura Codruța Kovesi are o experiență de luptă sub presiune, în condiții foarte dificile, la nivel înalt, pe care onorabilul altfel candidat francez nu o are, de aceea au considerat-o mai potrivită. 

În al doilea rând, mai important, au înțeles din tot ce s-a întîmplat în sală ieri că atacul din partea reprezentanților puterii din România la adresa Laurei Codruța Kovesi nu este numai împotriva d-nei Kovesi – și nici măcar în primul rând împotriva d-nei Kovesi -, ci împotriva Uniunii Europene, împotriva structurilor europene, venind în consonanță cu toate acțiunile de felul acesta ale puterii de la București de până acum”.

Cu alte cuvinte, puterea din România este împotriva Uniunii Europene. Şi populația care o susține este la fel de retrogradă. Este tot împotriva UE. Şi cei care nu sunt orbi la abuzurile și minciunile Laurei Kovesi, pe cale de consecință sunt tot niște antieuropeni. Şi cu toții sunt împotriva viitorului luminos al României! Cel puțin așa se subînțelege din judecata cititorului de subconștient românesc și european. Înăcritul gînditor de tele este astăzi  un fanatic filoeuropean, în vreme ce, prin 1990, era unul dintre istericoșii partizani ai minerilor și ai FSN-ului.

Nu m-ar mira ca, la un moment dat, CTP-ul să devină și cel mai aprig susținător al unei Europe anti-România.

Dacă e nevoie, cu plăcere!

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 48

71 de Comentarii

 1. Evident ca, Radu TUDOR O pupa in partea dorsala pe Kovesi si ca ar trebui dat afara de pe A3! Huuo vandutule lui Soros si lui MACOVEI!

  • Când influențezi cu pixul mințile altora în interesul propriu ar trebui sa te gândești cum ne simțim noi cei cărora le pleacă din tara copii din cauza smecherilor care au acaparat aceasta tara. Tot criticați justiția și pe cei care au încercat sa însănătoșească moral aceasta tara…dar nu veniți cu nimic concret care sa fie acceptabil și sa înlocuiască „abuzurile”. Dacă un ministru (politic) are puterea sa schimbe orice vrea el în justiție acesta nu se numește abuz ci „prevedere constituțională”. Ne întâlnim la vot și asa cum spunea cineva mai demult „nu puteți fura cât putem noi vota”. Cu stima domnul Nistorescu.

  • Va rog putin respect. Radu Tudor e responsabil cu achizitiile de fier vechi, pardon avioane reconditionate, si dupa cheltuirea miliardelor pe vechituri urla ca din gura de sarpe ca nu sunt autostrazi. E o infiltrare perfecta la A3.

  • Noi suntem acuzati ca nu sustinem „o romanca de-a noastra” in timp ce nemtii si-au aruncat propriul candidat la gunoi. Candidatul neamt nu e sutinut de nemti. Nemtii au ales sa sustina cu ppeul lor „o romanca”. Faptul ca Kovesi a devenit candidata Germaniei spune multe. Care va fi rolul acestui procuror in conditiile in care tarile din UE sunt suverane si au proria legislatie si Constitutie? Va incalca acest procuror sef legile tarilor UE suverane? In acest caz nu ne miram de ce Kovesi e candidata nemtilor. Au nevoie de o unealta care sa face ce treburi au ei de facut ( si pe care candidatul lor neamt nu le-ar fi facut). Mai ales ca Kovesi ca sefa a DNA patrona grupuri infractionale organizate la PLoiesti si Oradea. A semnat protocoale ilegale si a facut dosare masluite si a incalcat Constitutia motiv pentru care a fost si revocata. Bazat pe aceasta „experienta” si pe scopul nemtilor e numai buna pentru postul nou infiintat de procuror sef la UE pentru ca Germania sa controleze Europa asa cum Kovesi-SRI controlau ilegal si ocult Romania.
   Si nemtii au nevoie de acest mecanism de control tocmai ca vin alegerile unde pot pierde puterea in PE . Si daca pierd puterea nu mai conteaza pentru ca au acest instrument asa cum SRI avea DNA cu Kovesi sa controleze Romania indiferent de rezultatul alegerilor.

  • VG, cand SRI a incheiat protocoale cu DNA si ICCJ a facut o treaba foarte buna bagand oameni nevinovati la inchisoare pe probe false si masluite cand un ministru vrea sa schimbe acesta stare de fapt e naspa rau in gandirea #rezist. Plimbati nai ursul de aici cu aiurerile voastre de doi bani. Viata lunga si fericita si bani in buzunare dupa cat de corecta a fost justitia inventata de gen. Coldea, gen. Dumbrava, Kiovesi, Portocala, Uncheselu, Man, Stanciu, Tarcea…….

  • Excelent comentariul. Cu o menținne- Cr Tudor Popescu e un umil Soros acuzat public din SRI că e informator SRI. Jua avut curajul să răspundă, fiindcă sclavia și laitatea sînt mereu prietene , ami ales la acest personaj caricatural. De a ceea, ignorați-l, se va îneca cu propriul venin

  • Victoria dnei Kovesi in PE e o palmă pe obrazul gros al puterii corupte de la Bucureşti iar lingaii platiti bine de PSD se intrec in a minimaliza VICTORIA evidenta!
   Care PSDist ar putea ajunge sa candideze pentru o Functie in PE, functie care sa insemne NU ca e TRIMIS de Dragnea,(ca analfabeta Veorica de care NU auzise NIMENI in PE cand a fost numita Premier!) ci sa aiba astfel de Audieri in fata Europarlamentarilor din PE?
   Nici unul, toti sunt slugi ale lui Dragnea, de care in PE nu a auzit nimeni, NU au relatii cu colegii din PE, sunt izolati si ceilalti europarlamentari stiu bine ce hram poarta!
   Hramul Infarctorilor asa cum ii regasim in Rapoartele MCV, in Avertizarile CE, ale GRECO, ale Comisiei de la Venetia!
   Incompetenta si slugarnicia sunt criteriile la PSD, NU competenta si Onestitatea!
   D-aia sunt IZOLATI in PE, in chiar grupul politic din care fac parte, PES, s-a vazut la Madrid la recentul Congres PES cand Dragnea a vorbit Socialsityii europeni, cu Timmermans in frunte, si-au dat JOS castile de traducere, NEINTERESARTUI de balivernele lui Dragnea!
   Pentru cei care mai aveau vreo indoiala: credibilitatea conducerii corupte de la Bucureşti, făcută praf la Bruxelles!
   Puterea de la Bucureşti iese complet decredibilizată în familia europeană.
   Inclusiv prin prostia de care a dat dovadă demonizând-o pe dna Kovesi.
   Fără să priceapă că, de fapt, o ajută.

   Candidatura dnei Kovesi a dat ocazia puterii de la Bucureşti să-şi dea arama pe faţă.
   Şi ce am văzut cu toţii ne ajută să înţelegem încotro se îndreaptă România sub conducerea lui Dragnea & co.

 2. raman la parerea mea : Tudorel Toader a pus umarul la alegerea Lulutei,inclusiv cu ultima aberatie OUG 7!Iar Dragnea cel Batran lupta din greu sa ii netezeasca a l doilea mandat a lui Iohannis!Urmariti-le actiunile!

  • Luluta e in carti pentru ca asa vrea Germania si Macovei, fara efortul lui Macovei care vrea sa ramana pe-acolo si vointa Germaniei care a fost multumita de „slujirea” ei, nu se realiza nimic. Alina Mungiu stie ce spune dar nu vrea sa spuna mai mult.

  • tanti Lillli, aiurezi. Adica Codrulezza e culta si toti din pesedeu idioti ? Chiar nu ai vazut-o cum vorbeste ? Ai o logica de tarazze coapte. In creier, bineinteles. Si, ca sa iti fie foarte clar, nu sunt pesedist; nu imi place Dragnea. Dar nu imi plac nici Barnard, Besse, Siegfried, Macovei, Orban, Ciolosh… Nu prea imi place nimeni. Nu prea ai cu cine sa salvezi Romania. Nici macar cu Clatita. Uite ce porcarie e in Bucuresti. Cum a putut pesedeul sa sustina o tzatza perfecta si incompetent ca Firfireaua ?? asa ca un exemplu

 3. raman la parerea mea : Tudorel Toader a pus umarul la alegerea Lulutei,inclusiv cu ultima aberatie OUG 7!Iar Dragnea cel Batran lupta din greu sa ii netezeasca al doilea mandat a lui Iohannis!Urmariti-le actiunile!

 4. O fi multi prosti si prin alte partide,dar cei din psd sunt fanatici fara pic de ratiune ,sunt de-a dreptul idioti!
  D-le Nistorescu lasa mizele marunte! Fa-ti o echipa si prezentati in presa un „film”-sinteza al jafului Romaniei din 1990 pana azi! Stii bine ca e foarte interesant de vazut ce au facut satrapii de judete. Fara partinire! Sa vada si poporul de ce Romania e si azi in coada Europei. E greu dar merita.

 5. Când influențezi cu pixul mințile altora în interesul propriu ar trebui sa te gândești cum ne simțim noi cei cărora le pleacă din tara copii din cauza smecherilor care au acaparat aceasta tara. Tot criticați justiția și pe cei care au încercat sa însănătoșească moral aceasta tara…dar nu veniți cu nimic concret care sa fie acceptabil și sa înlocuiască „abuzurile”. Dacă un ministru (politic) are puterea sa schimbe orice vrea el în justiție acesta nu se numește abuz ci „prevedere constituțională”. Ne întâlnim la vot și asa cum spunea cineva mai demult „nu puteți fura cât putem noi vota”. Cu stima domnul Nistorescu.

  • Aveti totala dreptate excluding ultima propozitie din comentariul d-voastra.

  • Viorel Gurgu dom’le acuma pe bune nu v-ati plictisit sa mâncați c…. din 2004 a fost betivu la putere pana în 2014 au pradat tara cu talharii lui voi o lalaiti cu dragnea si cu copiii care va pleacă din tara… In orice tara din lumea asta mare oamenii se muta la ceva mai bun,o fi vina lu Dragnea?…hamsteru a aparu5 in peisaj in 2012 si Kovesi l-o făcut mare cu dosaru ala de la referendum altfel el rămânea doar un taranete cu geaca de piele…

 6. CTP o fi supărat pe actuala putere ca nu e chemat la TVR să-şi dea cu părerea şi să încaseze mii de euro pentru asta! D-le Nistorescu, dvs. aţi încasat bani de le televiziunea publică (din banii noştri)? Un răspuns, o tăcere sau… o cenzură!

 7. Daca plecam de la premisa ca UE este un imperiu al pietei, putem sa explicam si numirea LCK si ploconeala europarlamentarilor. ,,Piata europeana”, aia despre care Adrian Vasilescu vorbeste ca despre o entitate transcendentala, va avea de castigat neindoielnic. O populatie de cateva milioane bune e utila pentru banci, supermarketuri, firme de medicamente, companii de infrastructura etc. Pe termen mediu si lung insa, mai ales intr-o confruntare cu SUA, acest imperiu al pietei va pierde. Avand in vedere ce stiu americanii despre LCK, ei nu se vor sfii ca, la nevoie, sa arate ce justitie face „imperiul pietei”. Mai ales ca, in mod previzibil, coruptia pe care o va ancheta LCK va fi mai ales, daca nu exclusiv, aia din Romania, Cehia, Ungaria, Polonia etc.

  • Poate ca stiu americanii lucruri despre KLC dar si viceversa e valabila, ceea ce este un aspect care, poate, a fost luat in calcul de promotori. S-a dovedit ca afirmatiile lui Ghita cu privire la intalnirile saptamanale incluzand prieteni americani ar putea fi adevarate si au contribuit la insusirea limbii, fapt dovedit la audieri. Data trecuta cand a fost detasata si-a doit sa se intoarca, acum o va avea pe Macovei care o va directiona, ii va stabili tintele. E trist insa, ca asa, pe fata, Germania ne ofenseaza si ne arata, cu orice prilej ca nu putem astepta decat critici de la ea. Daca vreodata vreun vecin mai mare se va gandi sa ne trimita cadou niste bombe, oare care va fi atitudinea Germaniei, mai ales daca vecinul ii e prieten?

  • Da, D-le Baker Man! Ai drepate: cu preponderenta, va ancheta coruptia din tarile mentionate de Dvs.! Pentru ca acolo trebuie starpit fenomenul ce coruptie, la nivel inalt, PRIVITOR LA CEREREA SI UTILIZAREA FONDURILOR EUROPENE. Ati ghicit! Felicitari! Seara buna!

 8. Domnule Nistorescu…daca nu sareau toti „patriotii” ca arsi si in schimb, o ignorau, minimizand importanta functiei, pana la urma europene, nu s-ar fi bucurat Kovesi de atata glorie. Toate ziarele, toate televiziunile se uita la Kovesi ca la Isus sau Satana. Presa si televiziunile au facut-o mare, nu ea insasi.

 9. ultimele propozitii sunt faine: „adevarul”-urmasul scanteii , absolut pro fsn/fdsn/pdsr a devenit un ziar liberal, pro democratie, pro ue, nato, iar ziarul dlui ratiu a devenit o tribuna a psdragnea, a euroscepticilor, a dusmanilor statului de drept. iar restul articolului, fabulatii si speculatii jenante de tipul a3, rtv, plesoianu, grapini,etc.

 10. – Greu v-ati hotarat dle CN si cam tardiv, altfel un comentariu excelent la pozitia acestei LCL-K, un experiment juridic reusit in Romania, precum Barneventul in Norvegia! Urmeaza acum implementarea amandurora la nivelul intregii Uniuni nousovietice europene! Euroscepticismul va deveni doctrina de lupta contra acestei constructii politice adica si impotriva procuraturii generale a UE ! Sunteti gata de lupta cu alde LCL-K care va spala dusumelele europene cu orice Nela Secara nu doar cu rarince ? Vedeti acum si pe Ioan Chicos Rostoganul cu fusta ?!

 11. De ce n-o spuneti p`a dreapta dle Nistorescu, calaul laura lascu-kovesi a repurtat o mare victorie asura poporului roman, Amin !

 12. Eu abia aștept să fie numită și apoi anchetată pentru abuzurile pe care le-a făcut în România.Chiar crede cineva cu toate țiglele pe casă că nu a știut nimic din ce se întâmpla la dna Ploiești dna Oradea dna Brașov sau toate secțiile dna? Colhozul european are nevoie de cozi de topor pentru a pune cu botul pe labe Polonia și Ungaria dar vor avea o mare dezamăgire.Polonezii și ungurii nu vor accepta amestecul colhozului european în problemele lor interne și se va ajunge la ieșirea lor din UE. Cred că UE nu va mai există mai mult de 10 ani.

 13. Sunt convins ca prima actiune a doamnei Kovesi va fi anchetarea firmei germane Volkswagen care a tras o imensa teapa lumii intregi ba in plus ca bonus ne-a otravit aerul. Desigur, dupa ce le va pune catusele va trece la afacerile/tepele EADS.

 14. Chiar daca va fi votata o sa arate cine este si o să-și taie craca. O sa ne faca de râs in toata lumea. Nimeni nu se schimbă. Se va prăbuși imreuna cu cei care au ales-o. Si românii au pus botu la inceput la minciunile Slujirii. Dar sa nu ne facem iluzii, cei care o vor in Europa stiu ce poama e si stiu pentru ce este utila. E uimitor ca tocmai din Romania a iesit asa un monstru.

  • Culmea este cu jumatate din cei care au ales-o, nu vor mai fi, dupa alegerile din mai! Mare hotie in alegerea ei de un PE, comisii, etc., care sunt pe ultimele 3 luni de mandat! Mare rusine!

 15. Eu propun romanilor adevarati sa boicoteze Germania & Austria. Adica bancile, supermarketurile, masinile, prusele germane sub orice forma. asta ca sa aratam ca nu suntem niste viermi care pot fi calcati in picioare oricand si sub orice pretext. Sau poate ca suntem?

  • Eu fac deja asta, desigur, cu modesta mea putere de cumparare incerc sa cumpar numai produse romanesti sau macar facute in Romania.

  • Mamaia: si noi facem asta,adica te tratam gratuit la institutul nostru cu adevarat romanesc!

 16. Efectul Kovesi: Dragnea se delimitează de plângerea penală împotriva lui Timmermans!!!
  L. Dragnea a declarat miercuri, la puțin timp după victoria lui Kovesi în Parlamentul European, că se delimitează de plângerea penală făcută de Luju.ro împotriva prim-vicepreședintelui CE, Frans Timmermans.

  ”PSD se distanțează față de astfel de demersuri. Nu cred că trebuie să existe plângeri penale împotriva a doi comisari europeni sau a unor angajați ai instituțiilor europene. Noi, de principiu, ne opunem acestui sistem bazat pe plângeri penale. Asta vrem să schimbăm, să readucem normalitatea în societatea românească. De aceea sper ca subiectul să fie închis cât mai repede pentru a ne concentra pe ceea ce este cu adevărat important”, a declarat Liviu Dragnea, pentru STIRIPESURSE.RO.

  Deși anunțul privind plângerea e public de o săptămână, iar Dragnea s-a întâlnit între timp chiar cu Timmermans la congresul socialiștilor europeni de la Madrid, șeful PSD s-a delimitat abia azi de inițiativa site-ului Luju.ro, apropiat de Antena 3.

  Plângerea a fost depusă pe 11 februarie, iar Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) a anunțat pe 20 februarie că a înregistrat-o.”

  Sictir, escrocule!

 17. Deși mai are un ultim,mic, pas până la ocuparea postului, eu mă bucur că Coana Europa a ales-o procuror șef pe această nulitate completă, umflată să plezneazcă cu minciunile propagandei interne sau externe. Era imposibil ca o gașcă numeroasă cum este PE să înghită nemestecate toate gogoșile pe care i le-a servit baschetbalista, unele putând fi demolate instantaneu. Parlamentul European DOREA să-și bage pe pe gât aceste gogoși. Este o imagine de-a dreptul grețoasă acest parlament, purcoi de viermi bine hrăniți, satisfăcuți de ei înșiși. De ce mă bucur? Îi duceam dorul lui nea Nelu cu clasicul său ”Ză diclain iz veri drămetic”. Engleza ”vorbitoarei fluent” (cf. CV) e incomparabil mai amuzantă. Și nimeni nu a observat că „Știu și franceza” (chestie care nu apare în niciun CV al zeiței). Bravo Europo, Bine ai Venit în mahalaua românească.La nivelul ăsta ai coborât, vicleano!

 18. Maria Grapini a incercat la numaratoare sa fure un vot din cele acordate Codrutei KOvesi!

  Ne face de ras in intreaga lume.
  Ce rusine!

 19. Domnul Nistorescu se regaseste pe deplin in coruptia si tradarea de tara care colcaie in PSD. E greu sa prostiti lumea domnule! Tot ce faceti impreuna cu PSD este prea grosolan si legat cu sarma, iar oamenii vad bine asta. N-o sa-mi apara comentariul, dar rostul lui este sa-i bat obrazul autorului, poate renunta sa se mai prostitueze in fata celui mai josnic si toxic partid din istoria Romaniei.

  • Corect ce spune Ogrezeanu. Parca nu il stiam asa pornit pe CN. Sau mai bine zis nu este bine de vorbit de funie in casa spinzuratului. Coroziv articol!!!

 20. K e mare a obtinut o mica victorie azi, dar maine obtine si marea victorie, asta asa ca sa crapati de ciuda tu Cornele si Drac nea.

 21. D-le Nistorescu, mă doare că Țara este atât de sfâșiată, atât de împărțită, dar cel mai mult mă doare faptul că presa se face că nu vede adevărata desfășurare de forțe din spatele acestei MASCARADE de adormit copiii! Sforarii din spatele cortinei! Vă rog de câțiva ani să jucați cu cărțile pe față și să ne arătați cauzele REALE ale halului în care a fost adusă această prigonită țară-COBAI! Aș fi avut pretenția, ca măcar în al 12-lea ceas să se analizeze contribuția toxică, nocivă a binoamelor, trinoamelor șamd, puternic infiltrate de „partenerii strategici”, bazate pe unele studii extrem de serioase, precum „The Shadows of Power”(Umbrele puterii) a reputatului jurnalist american, James Perloff! Altfel, e o joacă de-a-baba-oarba, bâza sau castele de nisip și găletușe într-un război atât de mare, de serios, care ar fi o penibilă caricatură, dacă nu ne-ar afecta atât de fundamental, de vital: suntem în prăpastie, am pierdut floarea românismului, ca-n perioadele celor mai grave cataclisme! Iar la fătuca asta ar fi bine să i se demaște legăturile oculte cu „agenturili”, să i se descopere tresele de agentă-generăleasă, NU de… Jeanne d Arc! Cam de câte aparține, este ușor de ghicit, mai trebuie și probat! S-au uitat poza aceea cu ofițerul CIA sau FBI, decorațiile primite, etc., etc?! Însă MARE ATENȚIE: Sistemul sau Puterea din umbră joacă la… TOATE capetele de pod posibile, conform diagramei voturilor primite ieri! Dacă sunt în vreo tabără?! DA, în „Corabia Beată”, în naufragiu iminent, numită România, căci aș trimite și la scuturarea lui Dragnea, pentru a i se vedea tresele și distincțiile primite în ultimul timp! V-am avertizat că ăștia „joacă” la toate capetele, fără scrupule, la cacialma!

 22. E o vorba… Tot raul spre bine. Abia astept sa vad procurorul european trimis in judecata, inconjurata de sfaturi gen… Daca se stie nevinovata, sa faca un pas inapoi pana isi demonstreaza nevinovatia…

 23. Nu-l mai bagatibin seama pe CeTePeu: e nascut la necaz… dupa propria-i declaratie de imbecil „intelectualist”

 24. Laura Codruta Kovesi a repurtat o mare victorie! Este primul roman recunoscut de majoritatea tarilor din UE ca un profesionist absolut, un reper in domeniul de activitate! Bineinteles ca superficialii care sunt dilentanti in profesia in care au aterizat pe pile si interes crapa de invidie. Mare dreptate avea Octavian Goga in 1916:” România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

  • DELIRUL ESTE CONTAGIOS ! GOGA I-A CAZUT VICTIMA ! CARE EXAMEN DE CAPACITATE ÎN FATA EUROPEI ? LA 1683
   LA ASEDIUL VIENEI DE CATRE ARMATELE OTOMANE? CÎNT TRUPE ROMANESTI AU LUPTAT EROIC?

   GOGA DE CE ANUME SUFEREA?

  • @adria nicol: tu carpa putinista nu poti sa sa intelegi cine a fost romanul Goga! Asa ca mars inapoi in iurta din gubernie!

 25. Stimate domnule Gurgu, Vă admir mânia proletară, dar trebuie să vă reamintesc: ăsta e capitalismul, tovarăși, adus de superba contrarevoluție din 1989. Nu am nostalgia totalitarismului, dar, sigur, Nea Nicu a fost mai patriot decât toate muhaielele de își zic azi politicieni. (există și excepții). Apropo, ia vezi matale ce zicea nonconformistul Țuțea despre Ceaușescu! Desigur, ne vedem la vot, desigur SRI și Iohannis mizează din nou pe emoție și alte șmecherii securistoide și desigur mulți români vor mai cădea în plasa ăstora. Probabil că mulți totuși nu vor uita că unii le-au tăiat, alții le-au dat ceva, la salarii, la pensii și alte măsuri bune și bunicele, măcar atât. Sper să nu uite că USR și Cioloș vin pe pârtia lui Soroș, interfața Ocultei mondiale capitaliste, cel mai mare dușman al României, al statului național în general.De acord cu dvs., e o tragedie că ne pleacă tineretul. De ce ? Nu au mai fost locuri de muncă, toată industria a fost făcută praf de către unii de afară cu complicități ticăloase din interior, în numele economiei de piață funcționale!!?? Locurile de muncă sunt făcute acum de capitalist, intern sau extern, dar numai dacă vrea el și nu pentru că ar fi necesar ca să nu mai plece tinerii afară! Pentru că, nu-i așa, statul nu trebuie să se mai amestece! Soluția? Ar fi, dar n-o să fiu atât de rău să vă zic să facem ca chinezii, pentru că nu putem așa ceva, din moment ce suntem colonia UE. Sigur ar trebui să fim mai patrioți, să ne vedem de interesul nostru național. Vorba lui Cațavencu :..Nu voi, stimabile, să ştiu de Europa d-tale, eu voi să ştiu de România mea şi numai de România… În zadar veniţi cu gogoriţe, cu invenţiuni antipatriotice, cu Europa, să amăgiţi opinia publică…

 26. Existà epoci indescifrbile ! Nici astàzi , dupà atîtia ani si procese (NURENBERG) SI ZECI DE MII DE CARTI SI STUDII,nu s-a gàsit explicatia (plauzibilà) fenomenelor sociale devstatoare din secolul trecut : nazismul si comunismul ! Fàrà a face o compartie deplasatà, este enigmatic faptul cà STIINDU-SE EXACT CE S-A PETRECUT ÎN ROMÂNIA CU DNA SI PROCOALELE,FORURILE EUROPENE ACCEPTA ACEASTA MASCRADA A DREPTURILOR OMULUI ! SAU , SA AIBA DREPTETE FOSTUL MINISTRU AL JUSTITEI DINGUVERNUL CIOLOS ?
  Peste 2OO de ani istoricii se vor întreba CUM A FOST POSIBIL!

 27. PSD si Dragnea sunt oricum in situatia lose/lose. Dar asta e tinta falsa. Miza e mult mai mare. Ramane ca viitorul sa ne lamureasca. Arma letala va fi robinetul cu bani europeni si finetea cu care acesta va fi manevrat. Ori nemtii si-au creat o unealta care sa sparga nucile pro-americane PL si Ro, ori americanii au plasat o bomba cu efect intarziat in UE care va exploda mai tarziu in fata Germaniei cu consecinte asupra UE. Meciul cel mare e US vs DE+RU. Va conta mult evolutia UK (Brexit vs non Brexit) si relatia US -China. Pentru Romania chiar nu conteaza. Corupta sau necorupta, e in situatia antilopei intepenita in mal si care are in fata doar perspectiva de a fi mancata ori de crocodilul din apa ori de leul de pe uscat. Cineva sus de tot a pus-o in Europa de un joc de go iar in go, se stie, nu exista remiza. Vom trai si vom vedea!

 28. Banda din Teleorman se crede „Romania”, incepind cu jupin Dracnea si terminand cu tutele din Videle. Porcariile lor le pun in seama tarii. Asa facea si modelul lor, Ceausescu. Le va veni si lor randul, insa.

 29. UE „Nineteen Eighty-Four”

  Moto:

  „War is peace.
  Freedom is slavery.
  Ignorance is strength.

  Lulutza Hulk is a Virgin.”

  Ș-așa la noi nu mai este nimic de prădat sau de furat, așa că las să se mai „bucure” și alții de eficiența proverbială a acțiunilor „maurei” Koveshi.
  Noi, rumânii, care rupt în kur, care amărât vai steaua lui, ne-am făcut datoria de a avertiza public comunitatea europeană asupra uriașului pericol ce-l reprezintă această sculă-jucărie (tool-toy) a Bilderbergilor, corporatiștilor și gulerelor albe bruxeleze.
  Europa să și-o ia pe Lulutza Hulk și să se spele pe cap cu ea!

  „The moor has done his duty, the moor can go!” (Bil Șecspir cuote)

  more: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/02/ue-nineteen-eighty-four.html

 30. Dl. Cornel Nistorescu indubitabil va sfirsi in Siberia pe santierele de re-educare prin munca ( silnica ).
  Jurnalist autentic – etic si estetic – acest Aleksandr Solzhenitsyn din perimetrul carpato-danubiano-pontic are talentul si curajul de a pune sub semnul intrebarii functionarea „democratica” a sistemului birocratic din UE care, pe zi ce trece, se confunda tot mai mult cu fostul URSS.
  In opinia mea, Codruta Kovesi a fost selectata si promovata de forte oculte de la virful UE tocmai pentru ca este incompetenta, santajabila, fara scrupule dar docila si loiala jupinului de moment.
  Astea fiind spuse, sa nu ne miram cind Romania va incepe sa piarda procese pe banda rulanta si bani grei la CEDO.
  Cu Monica Macovei si Codruta Kovesi Europa de Est va ramine paria, terenul de joaca si experimente socio-economice al tembelilor de la Brussels nealesi de nimeni.
  Felicitari pentru Editorialul scris de viitorul detinut politik si dusman declarat al abuzurilor din Noul Kolhoz numit UE!

 31. daca alegerea prostanacului arogant si ranjitor ca presedinte „neamt” al romanilor ne-a fost servita la vremea respectiva ca fiind o victorie pura si cristalina a democratiei rezultata din „emulatia” poporului ( „diaspora” a cam iesit din ecuatie dupa alegeri!) fiind foarte bine mascata „mascarada” in cazul de fata (M)UE nu se sfieste sa ne „sfideze” (ca romani!) in modul cel mai direct si manifest…pentru cei care nu au inteles inca luluta nu este decat forma fizica (mi-a placut teribil „…Hulk is a Virgin”!) prin care suntem umiliti ca natie…cine se lasa scuipat MERITA sa fie scuipat!!!

 32. Comisia Europeană, în Raportul de țară; „Progresele înregistrate în lupta împotriva corupției au suferit regrese semnificative”, iar „independența judecătorilor și a procurorilor a fost afectată de modificările recente aduse legilor justiției”.
  „DNA a fost o țintă predilectă a presiunilor, inclusiv a criticilor dure în spațiul public și în mass-media formulate de politicienii de rang înalt”.
  Principalele instituții de combatere a corupției s-au confruntat cu o presiune tot mai mare, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la capacitatea lor de a continua lupta împotriva corupției. Modificările în curs ale CP și ale CPP ar putea slăbi și mai mult lupta împotriva corupției și a altor infracțiuni grave, subminând progresele înregistrate în ultimii 10 ani.
  Modificările aduse legilor justiției au subminat independența judecătorilor și a procurorilor, precum și încrederea opiniei publice în sistemul judiciar.
  Există riscul ca aceste elemente, atât separat, cât și împreună, să creeze presiuni asupra judecătorilor și procurorilor și, în cele din urmă, să submineze independența, eficiența și calitatea sistemului judiciar.
  Practica de a se pune presiune pe instituțiile care au un rol esențial în lupta împotriva corupției a dat naștere unor îngrijorări din ce în ce mai mari cu privire la capacitatea lor de a continua să obțină rezultate și la ireversibilitatea luptei împotriva corupției.
  Presiunea a fost extinsă asupra ÎCCJ. Măsurile luate de guvern sunt reflectate, de asemenea, în reducerea evidentă a cooperării cu DNA, numeroase instituții publice precum ministerele, Curtea de Conturi și alte organe de control părând a fi mai reticente să aducă în atenție eventualele cazuri de fraudă și corupție.
  Modificările în curs la CP și la CPP ar putea, de asemenea, submina lupta împotriva corupției.

 33. Politichie de doi lei, la Bruxels! Procurorul german, a fost ales pe post de iepure, in grupul de trei, selectat pentru „batalia” finala! El n-a mai fost sustinut nici de Germania! In comisia LIBE a fost votat de o singura persoane, poate si aia din afara Germaniei! Asta demonstreaza, ca Vestul vrea sa faca ordine cu un estic, dar tot in Est. La ei ramane cum am stabilit! Ei au justitie proprie pentru asta si nu „comit” infractiuni la fonduri! Ei sunt cinstea pe pamant! Firmele lor, in schimb, castiga licitatii in Est, pe mult trafic si mita, dar nu sunt cercetati!

 34. Kovesi „mica victorie”!
  26 de voturi obtinute de un roman fata de 22 ale candidatului Grmaniei e o victorie mica?

  Chiar aici ati ajuns domnule ziarist?
  Nu mai aveti nici un respect fata de tara d-voastra?
  Unde e obiectivitatea jurnalistica?

 35. Domnule Cornel Nistorescu, in ce cocina de porci mistreti si turbati am putut intra. Nu se respecta nicio regula. Totul este la plesneala si dupa cum le convine tartorilor feudali. De aceia, din pacate, Marea Britanie a parasit UE. Popoarele Europei estice nu au nicio „sansa” decat disolutia nationala si sclavagismul. Pentru a ne salva trebuie parasit UE. Astia cred ca daca umbla cu cravata si papion la gat pot masca hidosenia si mizeria morala si politica care-i caracterizeaza. De cand cu modificarea „aleatorie” a conditiilor MCV am stiut ca aceste mizerii umane ne vor aduce in stare de colaps si de disolutie economica si nationala. Si totusi le e frica ca-i depasim net la stiinta de carte si patriotism. Daca UE ar sta un an pe mana profesionistilor Guvernului Dancila nu ar mai ramane niciun „capitol” deschis. Intr-o luna si jumatate au rezolvat cat austriecii in 6. Le dam clase domnu’ Nistorescu. Se tem de Romania Profunda. Ei ii spun „ciuma rosie”. De asta finanteaza si incurajeaza drogatii, dezaxatii, frustratii neamului precum si pe LGBT-istii si MISA. Subiectul pe care il tratati denota si explica o data in plus cocina pestilentiala in care am intrat, fara reguli, fara respect, fara Dumnezeu. Nu vor reusi insa domnule Nistorecu sa ne distruga pentru ca inca in aceasta tara mai sunt miloane de oameni asemenea dumneavoastra si cei care slujesc si trudesc la jurnalul pe care il conduceti.

 36. Afirmatiile d.lui Popescu sunt reale , au acoperire in fapte ! De aici si supararea , mare de tot , a d.lui Nistorescu , de fapt ! P. S….Sunt intrigat ca desi uraste profund U E , si tot ce inseamna aceasta , puterea politica ( vremelnica , spram ) PSD-lde nu indrazneste sa ceara ROEXIT…sa fie si lasa ?…si nu o face nici ziaristii ei !

 37. „Dreptate pana la capat”, in stil PSDragnea!
  Ziceti, dle Nistorescu!

  „EXCLUSIV Cine are cea mai MARE Pensie publica din România!
  Sumă HALUCINANTA – Pensia i-a explodat în 2019!
  Într-o perioadă în care apar declarații că NU mai sunt bani de pensii și salarii, un fost magistrat încasează o pensie fabuloasă.
  Conform informațiilor Bugetul.ro, și în 2019, Gheorghe Bălășoiu, fostul Comandant al Penitenciarului Colibași rămâne cel mai bine plătit pensionar din România.
  Acesta încasează LUNAR o pensie de 66.701 lei.

  La solicitarea Bugetul.ro, Casa Națională de Pensii Publice ne-a comunicat care e cea mai mare pensie din România anului 2019.
  Potrivit CNPP, cea mai mare Pensie brută plătită în acest an este de 73.890 lei/Luna, din care 7.189 de lei sunt opriți ca impozit.”

  „Cea mai mare pensie de serviciu e stabilită în temeiul Legii nr. 303/2004. Cuantumul brut LUNAR al acesteia e 73.890 Lei, din care Impozit 7.189 lei”, ne-a transmis Casa de Pensii.

  Așadar, cel mai bine plătit pensionar din România încasează lunar 66.701 lei!!
  Un tortionar bine rasplatit!
  Marca PSDragnea!

 38. Analfabeta Viorica Dancila se lauda in Plenul PE: „Romanii ne iubesc”!!

  VIDEO. Protest în fieful lui Dragnea: Zeci de persoane au ieșit în stradă, scandând ”PSD, ciuma roșie” și ”Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta!”

  ​​În jur de 50 de persoane au ieșit miercuri seara în stradă, în Turnu Măgurele, pentru a-și arăta susținerea față de L. C. Kovesi, scandând lozinici împotriva PSD, relatează Liber în Teleorman.

  ”PSD, ciuma roșie!”, ”Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta!”, ”Cu hoţii la puşcărie!”, au strigat manifestanții care s-au adunat în fața Hotelului Turris din Turnu Măgurele, începând cu ora 18.00. Manifestanții au pornit apoi în marș prin oraș.

  Protestul din fieful lui Dragnea a avut loc după ce mai multe persoane s-au mobilizat pe Facebook.

  Nu este pentru prima oară când au loc proteste în Teleroman, însă manifestația de miercuri seara vine în contextul în care, în pofida campaniei agresive a PSD împotriva fostei șefei DNA, L. Kovesi a înregistrat o victorie clară, fiind votată de Comisia LIBE și comisia CONT din Parlamentul European pentru funcția de procuror-șef european.

  Incet-incet se trezeste si Sudul subdezvoltat si Moldova saraca!

 39. Dnă Lili, episodul ăsta grețos produs de PE ne-a arătat clar ce înțeleg cei de acolo (nu toți), mai ales bules partidele marelui capital, din democrație și sper ca românii să se mai lecuiască de ,,Europa,,.Trebuie să înțeleagă că viitorul nostru nu e ,,Europa,, ci România, pentru care românii și-au dat viața în atâtea rânduri ca s-o apere. Ia spune, matale ți-ai da viața pentru UE sau pentru România? Nu mai tot veni cu prostiile matale, cu MCV, Comisiile ba a UE, ba de la Veneția, ba GRECO, ba FRECO !?, toate având, în ultimă instanță, un singur stăpân: marele capital/multinaționalele. Știi ceva: Fac pe ele exact cum a zis madama Nuland! E clar că matale nu te mai poți face bine, o ții la prostie ,,ca calul la bășină,, cum zice în înțelepciunea sa boborul.
  Tot respectul dle Ochi ager, dle Justinian și mulți altii de mai sus, care gândesc românește!

 40. Cornele poti sa-mi spui ce mașina ai?.Este germană? Cel deștept este și puternic. Cei ca tine stau pe margine si arunca cu noroi.

 41. HAI SA FACEM UN CALCUL SIMPLU. MATEMATIC CA MEDIA NOTELOR DIN ORICE CATALOG al ELEVILOR sau STATISTIC (matematica).

  LKD: 29 + 26 + 12 = 67 punctaj total (impartit la 3 comisii) == 22.3 ;
  Francezul: 50 + 22 + 11 = 83 punctaj total (impartit la 3 comisii) == 27.6;
  Germanul: 29 + 1 + 1 = 31 punctaj total (impartit la 3 comisii) == 10.3;

  Media a fost ponderata la 3 comisii => 66% din partea Parlamentului UE si doar 33% din partea Consiliului UE.

  VALORI TOTAL REALE SI CORECTE si deci NE-NEGOCIABILE !!!

  DACA TOTUSI UE O VA PREFERA PE LKD asta inseamna ca UE INCEARCA sa acceada in „IREAL” SI PREVALEZE STATELOR MEMBRE !!!!!!

  CEEA CE ESTE TOTAL INCORECT, IMORAL SI IREAL !!!

  INCA O DATA: UE VA DEVENI SUPRASTATALA DOAR ATUNCI CAND SALARIILE DIN GERMANIA VOR FI CEL MULT EGALE CU CELE DIN ROMANIA (prezum SI DIN TOATE celelalte state din UE) !!!!!!!

  PANA ATUNCI MAI VA !!!

  DACA TOTUSI LKD VA FI PREFERATA DE UE – ATUNCI UE ESTE/SI VA FI PERPETUU DOAR O „CLOACA EUROPEANA” SCLAVA/COLONIE A GERMANIEI !!!!!!!

  VA ROG INSISTENT SA PUBLICATI MESAJUL MEU !

  • @doru popescu: esti in delirum tremens carpa putinista, dusman al poporului roman! LCK este romanca, noi poporul roman o sustinem! Foarte bine ca Cotidianul publica aberatiile trolilor putinisti, sa ne radem de voi asa cum ne-am ras de fariseul „tar al orodoxiei” si la referendumul de anul trecut!Ce v-a mai tras-o peste bot poporul roman!

 42. Cornele, când mai vorbim/căutăm/condamnăm și pe cei care au jefuit RO ???
  Altfel, nu faci decât să arunci pe piață subiecte care să abată atenția de la probleme grave.
  Apropos, de rusii care ne agresează ce mai zici?

 43. Hallo Lili, eu cred că tu ești ca ălea de pe centură, tot faci cu mâna doar, doar s-o opri un camionagiu inconștient care după aia va trebui să meargă la doctor să se trateze. Și după ce se va face bine, când te va mai vedea la bordură să arunce cu manivela după tine! Ce dracu, nu pricepi că oamenii sănătoși la cap știu deja că toate agitațiile de care faci vorbire fac parte din planul criminalei coloanei a cincea de a ține România la mantinela UE?S-ar putea și ca tu să nici nu ai sex, să fii doar un robot dereglat și nu e cineva să te scoată din priză. Hallo, ENEL, tăiati-i curentul!

 44. Mai demult, Doru Buscu sipunea despre nea’ Petrisor Obae, cu site-ul Paginademedia, un lucru atat de banal, simplu si pur: „e prost”. Despre Kovesi, dicolo de orice del de comentarii, trebuie pornit de la un adevar pur precum cristalul: este proasta. Pur si simplu, o proasta. Asta in raport cu pozitia in care-a fost agatata de simpaticul poporului, nea’ Base-drojdier. Faptul ca, femeia care nu a fost capabila sa devina mama, e si ticaloasa si plina de ura, e o chestiune secundara. Principalul este ca, in fond, e o prostanaca.

 45. Autorul editorialului, CN, este intr – adevar un jurnalist autentic, cum s – a spus mai sus, inteligent, etic si estetic. Felicitari dle C. Nistorescu.

 46. Ne-am linistis si cu DNA-ul si procurorii lui peste si Kovesi si cu lupta anticoruptie? Kovesi a fost inventia de 2 bani a lui Basescu pe care sistemul securistic a gasit-o suficient de talamba si de ticaloasa ca sa submineze votul democratic. A fost modul prin care securistii au inteles sa aiba un negociator la masa impartirii avutiei tarii, cu bocancul politiei politice pe capul oricarui ales prin vot. Mai bine zis aproape a oricarui ales, cu cateva exceptii, evidente. Kovesi a fost intotdeauna masinaria de frant libertati si acum a fost promovata sa slujeasca la un nivel mai sus aceleasi ticalosii.

 47. Luati democratie de infarctori de Teleorman:
  „ULTIMĂ ORĂ – Directorul AEP, care a dispus CONTROL la PSD, DEMIS din funcție de Parlament.
  Birourile reunite ale Parlamentului au aprobat, joi, destituirea directorului general al Departamentului de control al finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale a AEP, Toma-Bogdan Costreie. Deputatul USR, Stelian Ion, a afirmat că decizia e „un abuz” al PSD, scrie Mediafax.

  Pe data de 3 octombrie 2018, Comisiile juridice ale Camerei Deputaților și Senatului au fost sesizate de Birourile permanente în vederea întocmirii unui raport în privinţa a 3 persoane încadrate în categoria înalţilor funcţionari publici parlamentari din cadrul Autorităţii Electorale Permanente: Gabriel-Constantin Saucă, Cristian-Alexandru Leahu, Toma-Bogdan Costreie.

  Astfel, pe 26 februarie a.c., Comisiile juridice au stabilit să acorde aviz favorabil pentru destituirea din funcţia publică a înalţilor funcţionari publici din cadrul AEP a lui Toma-Bogdan Costreie, având funcţia de director general al Departamentului de control al finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale.

  Deputatul USR Stelian Ion a declarat, ulterior ședinței Birourilor Permanente reunite că Decizia are legătură cu CONTROLUL declanșat la AEP cu privire la MODUL în care a Cheltuit PSD subvenția pentru partide și că prin hotărârea aceasta a fost comis „un abuz”.

  Va place!!!!!!!!!!!!!
  Soros e vinovatul!

 48. Hallo Lili, tot pe centură? De ce nu ești coerentă? Deci, după cum zici: ,,Pe data de 3 octombrie 2018, Comisiile juridice ale Camerei Deputaților și Senatului au fost sesizate de Birourile permanente în vederea întocmirii unui raport în privinţa a 3 persoane încadrate în categoria înalţilor funcţionari publici parlamentari din cadrul Autorităţii Electorale Permanente…. (cei trei),, dar nu era normal să ne spui DE CE (motivul) au fost sesizate Birourile? Și de ce să fie cei trei ,,înalți funcționari,,? Și, la ce dată directorul ăla a dispus controlul, ca să putem face legătura cu data când ăla a dispus controlul la PSD! Apoi, spui:,,Astfel, pe 26 februarie a.c., Comisiile juridice au stabilit să acorde aviz favorabil pentru destituirea din funcţia publică a înalţilor funcţionari publici din cadrul AEP a lui Toma-Bogdan Costreie,….,, Nu vezi că nu ești coerentă? Începi cu ,,destituirea din funcţia publică a înalţilor funcţionari publici,, deci, la plural și o termini numai cu Costreie, la singular! Deci, au fost detituiți toți sau numai Costreie? Apoi, dacă cei trei nu trebuiau să aibă gradul respectiv? Deci, prea multe ambiguități! Da, foarte bine că i-au trântit, pentru că, da, tot o mânărie a lui Soroș a fost numirea lor ca ,,înalți funcționarii,, lu pește!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.