La mulți ani, România!

 Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a ales o modalitate inedită de a celebra Ziua Unirii Principatelor Române.
„Bună dimineața! La mulți ani, România!
Celebrăm Ziua Unirii Principatelor Române prin luminarea tricoloră a Pasajului Europa Unită.
De aseară, culorile care ne unesc au fost aprinse și vor străluci în roșu, galben și albastru până mâine dimineață“, a scris edilul pe pagina sa de socializare.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

 1. Care românie?…A hoților,corupților,… sau a noastră?…

 2. In Epoca de Aur Capitalista, 24 Ian a ajuns o zi anosta, fara nicio semnificatie.
  Azi fiecare trage in alta directie, toti au interese diferite dar cu directia concentrata catre un ciolan.
  Ceea ce avem azi nu se compara nici pe departe cu ceea ce insemna 24 ian inainte de Marea Lovitura de Stat din Dec ’89.
  Azi Romania este sabotata si tradata chiar de romani, cu precadere de cei ardeleni nostalgici dupa sclavia austro-hungureasca……[Rumburak]

 3. Mda.. Cam asta ar fi romania,.. Poate nici asta,. e dobrogea jefuită și murdărită,.Nu e cazul de romania..Că au mai furat o țară la cheie, Transilvania,. nu mai e acceptat nici de american, nici de rus nici de chinez.. Deci puțintică răbdare..Multe se vor schimba in curînd..

 4. ORICUM … Al. Ioan Cuza A FOST MAI MARE SI MAI IMPORTANT (dpv. ISTORIC, pe si pentru acest TARAM stravechi si majoritar ROMÂNESC, atat al ROMÂNIEI/1859 cat si al ROMÂNIEI cele MARI/1918) … DECAT TOTI ‘regii’ cei ‘pitifelnici’ ai Ungariei sau ai AUSTRO-ungariei din acele vremuri !
  RUSINE unor anumiti ‘unguri’ si ‘secui’ …OF.TICOSI care mai cred ‘inca’ intr-un NIMIC de tip maghiarsesc/ugro-finic .. pe aceste TARAM SFANT si STRAVECHI al ROMÂNIEI … si in aceasta ZI DE SARBATOARE SFANTA de UNIFICARE a NEMULUI nostru cel NAȚIONAL si STRAVECHI PAMANTEAN/neamul cel MAJORITAR de tip ROMÂNESC !

 5. Europa unita, ce comicarie de nume pentru un pasaj. Unde o fi vazut asta Europa unita?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.