La o carmangerie din Timişoara se vinde carne de piton, cangur sau crocodil

Carnea exotică pare a fi cheia succesului la Timişoara. Un bărbat a deschis zilele trecute o carmangerie în care comercializează carne de zebră, cangur, piton sau chiar crocodil. Nici măcar preţurile ridicate nu îi împiedică pe oameni să treacă pragul magazinului. Şi spre surprinderea proprietarului, astfel de preparate chiar au succes. Pe lângă piton, în […]

La o carmangerie din Timişoara se vinde carne de piton, cangur sau crocodil

Carnea exotică pare a fi cheia succesului la Timişoara. Un bărbat a deschis zilele trecute o carmangerie în care comercializează carne de zebră, cangur, piton sau chiar crocodil. Nici măcar preţurile ridicate nu îi împiedică pe oameni să treacă pragul magazinului. Şi spre surprinderea proprietarului, astfel de preparate chiar au succes. Pe lângă piton, în […]

Carnea exotică pare a fi cheia succesului la Timişoara. Un bărbat a deschis zilele trecute o carmangerie în care comercializează carne de zebră, cangur, piton sau chiar crocodil. Nici măcar preţurile ridicate nu îi împiedică pe oameni să treacă pragul magazinului. Şi spre surprinderea proprietarului, astfel de preparate chiar au succes.

Pe lângă piton, în magazinul său mai găseşti şi carne de crocodil, zebră sau chiar cangur. Preţurile sunt destul de piperate, dar magazinul nu duce lipsă de clienţi.

Fileul de piton costă în jur de 300 de lei , iar un pacheţel destul de mic costă în jur de 120 de lei. Puţin mai ieftină este carnea de crocodil. Un kilogram costă 157 de lei.

Patronul carmangeriei spune că are destui clienţi: „Chiar sunt clienţi şi lumea cumpără. Şi nu numai lumea cu bani”.

Un kilogram de carne de zebră sau de antilopă costă 98 de lei, iar cel mai ieftin produs este carnea de cangur. Un astfel de kilogram costă puţin peste 85 de lei. Printre cumpărători se numără atât bucătari ai unor restaurante renumite, dar şi gurmanzi împătimiţi, dispuşi să încerce reţete complicate.

Carnea de cangur se serveşte cu sos din fructe de pădure, iar fileul din piton se asortează cu o salată de crudităţi. De la crocodil cea mai bună bucată de carne pare a fi coada.

„Am mai cumpărat carne de crocodil şi ea se prepară cu ulei de măsline, cu zeamă de lămâie, cu piper, sare şi frunze de pătrunjel şi se bagă la cuptor Are gust de peşte amestecat cu carene de pui, cam aşa ceva are gustul carnea de crocodil”, spune o clientă a magazinului.

Distribuie articolul pe:

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.