Laura Georgescu: „Vom fi singura ţară cu doi preşedinţi”

Realitatea TV a intrat în posesia unor noi înregistrări incendiare, care o au ca protagonistă pe Laura Georgescu, şefa CNA.

Şefa CNA, Laura Georgescu, a fost surprinsă în timpul unei discuţii cu reprezentanţii unei firme IT, cărora le cerea să facă un logo CNA mare, pentru ca nimeni altcineva să nu mai poată folosi filmuleţe din şedinţele publice ale CNA.

„Eu mai am o problemă. Aţi vorbit la un moment dat de aplicaţia pentru logo CNA. Numa’ o secundă! Mă bucur sincer că aţi deschis discuţia asta pentru că eu exact asta nu vroiam, eu nu vroiam logo. Pentru că prin expandare…(…) Ştiţi de ce? Pentru că dacă, Doamne fereşte!, se ia o bucăţică dintr-un material care este prezentat în şedinţa publică, care e înregistrat cu alt device, nici nu mă interesează cu ce, eu trebuie să mă exonerez eu, instituţie plătită din bani publici de răspundere patrimonială ulterioară într-o speţă de drepturi de autor. Atât! Să dorm şi eu liniştită!”.

Laura Georgescu „glumeşte” şi pe tema alegerilor prezidenţiale şi a poziţiei sale ca şef al CNA:

„Credeţi-mă, fiecare zi de muncă a mea în această instituţie este o zi vie. Absolut! Nu, nu, nu eludaţi varianta în care această ţară va avea doi preşedinţi! Vă rog frumos! Nu scurtaţi termenul! Vorbim despre 22 decembrie, momentul switch-ului adevărat. În rest, vom fi singura ţară cu doi preşedinţi. Timp de o lună şi…(…)

Eu mă retrag! Că deja… Pe mine mă chemaţi când e cazul de clowni, de bufoni, eu sunt doar pentru acest job angajată. Bine că n-am răspunderi, bine că nu semnez salarii! Oh, ce bine mă simt!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.