Legea salarizării unitare, încă o răsuceală

Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marţi, la finalul şedinţei grupului deputaţilor partidului, că nu crede că legea salarizării unitare va fi depusă săptămâna aceasta la Parlament.

Astfel, întrebat dacă sunt şanse să se depună Legea salarizării unitare în această săptămână, Ciolacu a răspuns: „Nu cred!”.

Acesta a precizat că proiectul va fi depus când se vor termina „absolut toate dezbaterile” şi toate amendamentele şi după ce PSD va avea un feedback de la toate partidele.

Întrebat dacă are un orizont de timp pentru depunerea proiectului, Ciolacu a menționat: „Nu am, nu s-a stabilit lucrul acesta. O să stabilim”.

Liderul deputaților PSD a anunțat că a fost creat un mail „special” pentru transmiterea de amendamente.

„Toate amendamentele merg pe mail atât la grup, cât şi la minister. Sunt destule. Eu vorbesc de PSD în momentul acesta. Proiectul a fost trimis peste tot, toate grupurile au primit Legea salarizării. Amendamentele de la celelalte grupuri nu trebuie să vină la noi, trebuie să meargă la minister şi la Comisii. Nu trebuie să le depună la PSD, ar fi culmea ca celelalte grupuri parlamentare să depună la PSD”, a spus Ciolacu.

Precizările lui Ciolacu au venit după ce președintele PSD Liviu Dragnea anunța săptămâna trecută că depunerea la Parlament a legii salarizării, programată pentru luni, 10 aprilie, va fi amânată „o săptămână – zece zile”.

Dragnea preciza că vrea ca proiectul să mai fie analizat înainte de a intra în dezbaterea Parlamentului.

„Nu, eu nu vreau să-l depun azi (10 aprilie — n.r.). Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, îl publicăm și în presă, să-și mai dea lumea cu părerea”, declara Dragnea, întrebat dacă proiectul va fi depus în acea zi.

Recomanda
Ioana Radu 1232 Articole
Author