Messi, „hoț” pe internet! CR7 râde, dar nu e râsul lui…

Întrebat dacă se consideră cel mai bun jucător din istorie, fotbalistul argentinian Lionel Messi, câştigător al  Balonului de Aur pentru a opta oară, un record, a declarat: „Nu ştiu dacă sunt cel mai bun, nu îmi pun întrebarea şi nu mă interesează. Faptul că sunt unul dintre cei mai buni este deja o onoare. Toţi copiii vor să joace fotbal şi încearcă să fie unul dintre cei mai buni”.

Jurnalistul Tomas Roncero contestă faptul că Messi ar fi cel mai bun, iar CR7 reacționează la mesajul acestuia, un clip de pe Instagram, Cristiano Ronaldo plânge cu lacrimi.

Pentru prima dată în afara listei finaliștilor după 20 de ani, Ronaldo a lăsat în comentarii 4 emoji-uri cu o față care râde cu lacrimi, la remarca jurnalistului Tomas Roncero privind ”meritele” lui Messi.

Jurnalistul spaniol de la AS, ziarul de casă al lui Real Madrid, spune în filmare că Messi nu a meritat decât cinci din cele opt Baloane de Aur.

Messi a câștigat Cupa Mondială, a confirmat Roncero, dar sub rezerva unui succes dobândit pe seamna  penalty-urilor primite de Argentina de-a lungul turneului, a comentat acesta. Și Ronaldo i-a dat dreptate!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Messi este inca cel mai bun fotbalist si cel mai inteligent pe care l – am vazut…. Fara Messi fotbalul e plictisitor…iar daca vrei sa vezi angajament fizic te uiti la rugbi.

  2. Daca era american, englez sau german nu-l mai contesta nimeni nici macar CR-7, nu ca nu ar fi vrut s-o faca, nu ar fi indraznit sa conteste valoarea (chiar discutabila) a unui sportiv din tarile respective.

  3. Messi, cel mai tare din istoria recentă a fotbalului,Ronaldo nu îi ajunge la gleznă, Maradona e mai pitic și el. Dar Pele este și va rămâne numărul unu dintotdeauna.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.