Leul, cea mai performantă monedă de pe pieţele emergente, în luna august

Leul înegistrează cele mai bune performanţe dintre monedele pieţelor emergente, scrie Bloomberg, notând că moneda românească s-a apreciat cu 2,5% în luna august, depăşind monedele de pe pieţele emrgente. Leul a fost depăşit doar de rupia din Seychelles.

Performanţa leului este pusă de Bloomberg pe seama încheierii crizei produsă de suspendarea preşedintelui.

Dobânzile la obligaţiunile în dolari pe zece ani oferite de statul român sunt de 5,61%.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.