Liderul AUR, din greva foamei primit în audiență de procuror

Update: Procurorul Marius Iacov îl primește pe George Simion în audiență.

Deputatul George Simion, liderul AUR, susține că a intrat în greva foamei, vineri, și că va rămâne peste noapte la Parchetul General. După anunț, un reprezentant al Ambulanței  a venit să îl consulte, conform procedurilor, și a declarat:

George Simion a mers singur la Parchetul General

„În mod normal noi îi ținem în supraveghere de câte ori este nevoie. Uneori ne cheamă dânșii, uneori venim noi (…). Mi-a spus că totul este în regulă și că nu are nevoie de nimic în momentul de față (…). Dacă vă aduceți aminte dumneavoastră de greva foamei, cea a revoluționarilor, știți dumneavoastră, noi am avut grijă de ei, da, vreo două luni”, a declarat reprezentantul Ambulanței.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12

19 Comentarii

 1. Să sper că o face in tacere,și nu se si lauda pe platformele de eșuare mentala ,cât nu mănâncă!

 2. nu strica ceva foame , e sanatate curata .

  Odata cu blocarea mega-afacerilor Dumbrava & Coldea …. AUR are gripata miscarea de partid .
  Pentru ca , se vede de la o posta , AUR = Grup politic conceput , elaborat si sustinut de o falanga a SRI .

  AUR a fost inventat pentru a ocupa ZONA NATIONALISTA a Politicii romanesti , pentru a feri Romania de sincope politice.

  AUR , USR , PNL si confiscatul PSD – sunt pe aceeasi mina , au aceleasi interese si aceeasi coloratura politica : Sustinerea Intereselor generale ale Partenerului strategic.( SUA) .

 3. Circ inaintea alegerilor,Simion are un comportament infantil,de disperat

 4. ti-e foame Simioane? …ia si tu niste painica de larve / viermisori , ia niste carnita cu E-uri ,…baga niste apa cu metale grele si iti trec foame si sete!
  inca nu trebuie sa tragi iarba pe nas…ca boborul…ptr ca deja vei fi plin cu apa grea sau eventual metale rare din biscuiti si placuta cafea din caca de maimuta (exista pe bune) ….hahahahahahahahahahahaha

 5. Ce coincidenta cum s-au napustit procurorii pe AUR fix in saptamana cu alegeri. Democratie desigur! Nu se putea saptamana viitoare pentru ca nu suferea amanare situatia e critica. Se stie ca membrii AUR lichideaza zilnic 10-20 de oameni deci nu ai cum sa mai astepti nici macar o ora! Ce mizerie de „democratie” de sistem, de justitie.

 6. Bravo MYSEBI, ca de obicei, cea mai lucida voce de pe forum!

 7. Acus sărbători de la etaj sau brâu ceaiul potrivit auristii.

 8. Celor din Justiția dâmbovițeană : NU AVETI O JUDECATA LA NIVELUL FUNCTIILOR CE LE DETINETI.
  Ce faceți acum cu AUR va avea un impact major în opțiunea de vot, nici prin minte nu vă trece cum populația nedecisă sau care nu vroia să meargă la vot a trecut instantaneu de partea AUR.
  Cine pipa păcii vă dă așa idei?

 9. Mă,. Nu ți se pare că prea sunt mulți la dispoziția lui ?? De ce ?? Care o fi șpilu ?? Or fi mulți in partidul lui care vorbesc cu ”..iți ordon ”?? Oricum, nu cred că alt președinte de partid, mai cult și mai din saloane ar fi procedat la fel..Ăsta e mai turbat ca bufonul nazist ukran,..

 10. Apoi, dacă l-a primit Iacob e ca și când l-ar fi primit peretele sudic al masivului K2. Adică inaccesibil, insensibil și indiferent. Pentru că oricum șefa lui Iacob de la Bruxelles, Luluța Kovesi, i-a transmis fostului său adjunct circulara necesară de aplicat lui Simion. Adică Beciul Domnesc, cu precădere. Ce credeați, că a murit Câmpul Tactic?

 11. Bravo AUR! Vad ca postacii psd-pdl-USR sunt foarte suparati! Va e frica, sclavilor?

 12. @Libiu Mateescu
  -peretele NORDIC
  nu prea bate soarele acolo;
  pa elodia numai acolo nu a cautat-o iacob.

 13. Este doar un joc de glezne,pentru prostovanii votanti de haur.Sa vada dacul liber cat de tare este Simion papagalul.

 14. Frica de AUR la alegerile din duminica,a ajuns la cotatia 100%.!
  AUR trebuie „sabotata” cu orice PRET,!!….este ORDINUL dat de SERVICII !.
  Din sondaje CORECTE,a reiesit ca AUR este pe locul 2 in toate pozitiile de vot !.

 15. Nu e asa ca cu aceasta ocazie ati uitat de cazul DOVEDIT cu nicu turnatorul?Exact metoda PETROV din 2005 cand aceleasi cozi de topor il declarau alba ca zapada pe golan Ia priviti cati postaci useresecurici au iesit sa dezbata aceasta diversiune!

 16. Cum adica un procuror primeste in audienta ? Cine este Simion, ambasadorul legionarilor din Romania, prins cu distributia de liste falsificate de sustinatori ? In cazul acesta nu mai fac astia nici 7,4 %, la cat s-au prabusit ciorditorii de portofele pline de cash din strainatate, ca la noi au doar carduri de reduceri de la farmacii in ele, cash-ul se tine la batista.

 17. Mulțumită Parchetului General, electoratul indecis, mâine va vota cu sete, mai ales că se anunță și caniculă. Unde nu-i minte , nici Dumnezeu nu cere. Dacă au făcut-o intenționat, înseamnă că se dorește și în România o coagulare a polului suveranist, după ce Statului Paralel a intrat în comă prelungită.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.