Liga Campionilor – Bayern a vândut 40.000 de bilete pentru meciul cu CFR Cluj

Bayern München joacă pe stadionul Allianz Arena, cu o capacitate de 69.000 de locuri. În cupele europene, însă, poate vinde cel mult 66.000 de bilete.

Meciul Bayern München – CFR Cluj se va disputa pe 19 octombrie, în etapa a treia a grupei E din Liga Campionilor şi, deşi până atunci mai este mai bine de o lună, gruparea bavareză a vândut deja 40.000 de bilete, potrivit site-ului oficial.

Biletele la meciurile pe care bavarezii le vor disputa pe teren propriu în ediţia 2010-2011 a Ligii Campionilor sunt împărţite pe cinci categorii şi au preţuri cuprinse între 25 şi 60 de euro. Persoanele cu handicap plătesc numai câte cinci euro pentru a asista la un joc, de pe locurile special amenajate.

Tot 40.000 de bilete s-au vândut şi pentru ultimul joc de pe teren propriu, cu FC Basel, programat pe 8 decembrie, în timp ce pentru partida cu AS Roma, programată pe 15 septembrie, s-au vândut până acum 50.000 de bilete.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.