Liga I: Pandurii, victorie în deplasare

Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, în deplasare, pe FC Botoşani, cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Golurile au fost înscrise de Hora ’36 şi Mihai Roman ’90+5.

Căpitanul botoșănenilor, Florin Acsinte, a fost dus la spital în repriza a doua, după ce a fost faultat dur. În timpul meciului a plouat cu cartonașe galbene.Au primit cartonaşe galbene Roşu ’32, D. Roman ’90+4 / Ciucur ’13, Mrzljak ’65, M. Roman ’77, Stanca ’90+2.

Supărați că echipa lor a pierdut, fanii FC Botoșani au scandat spre finalul meciului „Demisia!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.