Ludovic Orban, paradă cu o maimuță (Foto)

Negreșit, politicienilor noștri le plac animalele. După ce ministrul Agriculturii Petre Daea i-a închinat o odă oii, a venit rândul preşedintelui PNL, Ludovic Orban, să se identifice cu un animal.

Orban a făcut spectacol sâmbătă cu o maimuță la Festivalul Bujorului de la Gura Râului.

Noul șef al liberalilor a împrumutat de la un circar o maimuţă cu care s-a plimbat pe umăr, sub privirile amuzate ale celor prezenți.

Alături de Ludovic Orban, la festival a fost și deputata PNL, Raluca Turcan.

Foto: Tribuna.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.