Mă gudur pe lângă ştabi/ Și ling mâna la nababi

Cititorul Cotidianul.ro care semnează Prostia ingroapa Romania comentează noua gafă a premierului Marcel Ciolacu astfel:

 

Ma numesc Marcel
Si de gen sunt un catel,
Ma gudur pe langa stabi
Si ling mana la nababi,
Sa manance si gura mea.
Mars potaie ca esti piaza rea!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 13
Author

16 Comentarii

 1. Sper ca observa tot natul ca doar Plicusor Dan, Clotilde Armand, Ciuca si toti cei care nu sunt de la PSD, nu se gudura pe langa nababi, nu-s potai, nu ling mana nimanui si sunt curati si sfinti ca usa de biserica si ca racla Sfintei Parascheva.

 2. İmportant că NU.İ MOLDOVEAN! cum sa jignești omul in halul asta!Moldovenii sânt paria acestei națiuni,ei sa t vinovații pentru tot Raul in tara asta!

 3. Urâtă fotografie! Așa nebărbierit are moacă de boschetar, nu de premier… Să-i fie rușine!

 4. Uitați va la poză și să nu ziceți ,că face și spune cât o mie de cuvinte, profilul perfect de slugă și lingău,a fost presu lui werner in permanență,cu astfel de oamenii la conducere societatea nu va prospera niciodată

 5. ca ai dreptate, tuturor le miroase rau acest Ciolacu, se dau fini, educati nevoie mare si ca atare sunt alaturi de oamenii lui Basescu, cel mai, cel mai. Prin urmare „cine se aseamana cu Basescu, se aduna”. Nu-l apreciez pe Marcel, dar nu-l consider mai toxic decat Iohannis, CiuCA, CAtu, scomonitorii, prin sacii de vot, nobili ai Clotilde=Nicusor, fara ei, Burduja si Pielea-NU nu castigau Bucurestiul pt a-l transforma in has… NA de tip Paris-micron. Nici ei, nici ”creatorii” lor nu merita atentie. Sa speram ca alegatorii mai au un dram de demnitate si vor iesi la vot masiv si vor rationa ce vor…

 6. Nimeni nu se gudura pe langa Basescu si Iohannis, nimeni nu le lingea mana. Doar coana Nutzi ce mai isi etala fundul pe biroul lui Basescu, Patapievici, Cartarescu si toata gasca ‘telectuala ce-l mai lingeau pe marinel si Sica Mandolina ce mai zbiera din toti rarunchii; ,,Ciiiineee taaaaceee si faaaaceee”. In rest nimeni, nimeni.
  [KktkuMotZ: lingau putinofil consecvent]

 7. Reprezentantul specific al clasei bugetare aristocrate. Noua clasa politica cu institutiile pretoriene sunt similare cu cele redate in Ferma Animalelor de George ORWELL.

 8. Parca numai el, sau numai nababilor? Stapanilor in general. Ca asa fac slugile.

 9. nu de un astfel de nepregatit are nevoie romania. eu astept un om in care sa am incredere de 35 de ani aproape. si care sa se dedice total romaniei si poporului. toti sunt dupa acelasi tipic. golani. daca langa ciolacu asta e umar la umar un personaj cum e ciuca asta …nenorocirea se dubleaza cel putin. voi vota pentru schimbare. pentru o alta varianta. ma bucur ca TINERII NOSTRI DE MULTE ORI HULITI AIUREA VOR IESI LA VOT! ESTE EXTRAORDINAR DE IMPORTANT SI UN SEMN DE MATURITATE SI ASUMARE DIN PARTEA LOR. PENTRU CA PRINTRE ALTELE EI SUNT CEI CARE ISI SUSTIN BUNICII SI DIN PACATE DATORIILE ACUMULATE DE CLOVNII DE LA PUTERE VOR FI PLATITE TOT DE EI! E INSA SI UN SEMN CUM NU SE POATE MAI PERICULOS PENTRU HAIMANALELE PESEDISTO-PENELISTE : CIUCA…CIOLACU…RARES PENSATU…JOHANNIS GOLFEURUL…SOTIA GOLFEURULUI…SIMONIS JAGARDEAUA DIN FRUNTEA CAMEREI DEPUTATILOR…NULITATILE DE LA JUSTITIE SI CULTURA NISTE FANDOSITE SI DECREPITE…FIREA SI PANDELE DOI PRAPADITI CARE FAC RAU TARII ASTEIA…NEGOITA PRAFUITUL CU DATORII URIASE DE CARE MA MIR SI AZI CA NU I A RUGAT PE CEI DIN SECTORUL 3 SA SI SCOATA PARCHETUL SI SA SI PUNA PAVELE SAU BORDURI IN CASA…ETC…

 10. Versuri scrise la betie de un beneficiar al programului prezidential Rromania Heducata!

 11. betia ciolaclui nu trebuie demonstrata! PUTUROSENIA ESTE CARACTERISTICA UNUI TARABABIU CARUIR S.R.I. I=A DAT UN ,,bac,, la ,,frageda,, varsta a (editat) AJUNSA LA 3 ANI SI SE DADEA MARE LOVILUTIONAR DE LA buzau ! pentru ce ? el stie ?asta a fos ,,numit,, DOAR TELEFONIC ! CIOLACULE,RAMAII O (editat) CARE AR VREA SA FIE ,,PRESEDINTE,, ! IN COLONIE SE POATE ORISICE ! NOROC CU BABELE SURDE CARE STAU LA POARTA !

 12. daca ai astupat gaura din sosea ,acasa atunci e timpul sa opresti prahovenii tai sa mai fure padurile si sa alunge animalele=hrana ursului (competitia ta la greutate) CIOLACULE!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.