”Mă numesc Marcel” şi tocmai am făcut o nouă gafă

Premierul Marcel Ciolacu a gafat din nou – şi-a început miercuri, discursul la un eveniment la Constanţa, cu expresia ”onorată instanţă”.

El a început discursul adresându-se participanţilor cu ”Mă numesc Marcel”. apoi, în loc de ”onorată asistenţă”, a spus ”onorată instanţă”.

”E din ciclul gafelor care se mai fac!”, s-a corectat tot el râzând.

Marcel Ciolacu a participat la deschiderea evenimentului „DP WORLD-20 de ani de eficienţă şi inovaţie în România” şi la operaţionalizarea noii investiţii de infrastructură portuară în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Portului Maritim Constanţa.

VIDEO gafa premierului

Premierul nu e la prima gafă.

Recent, Ciolacu a transmis, întrebat dacă România va cere să aibă funcţia de comisar european pentru Apărare, că ţara noastră deja a început să negocieze şi a pronunţat „portofelu’”, în loc de „portofoliu”, referindu-se la această funcţie.

O gafă de proporții a făcut premierul Marcel Ciolacu si în Qatar. În timp ce lăuda grandoarea campionatului mondial de fotbal găzduit de această țară, în loc să spună „lecție”, a spus „erecție”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8575 Articole
Author

17 Comentarii

 1. Nea Marcel, nu mai vorbii bre! Daca taci poate ramii președinte PSD. Daca mai deschizi gura ești pa. Te papa Fierea😀

 2. Di „vote”, in loc de voturi etc. Pentu ca Ciolaccila e doba de necarte.

 3. Ma numesc Marcel
  Si de gen sunt un catel,
  Ma gudur pe langa stabi
  Si ling mana la nababi,
  Sa manance si gura mea.
  Mars potaie ca esti piaza rea!

 4. Viitorul președinte nu este la prima gafă. Nu este el vinovat. Dacă babele analfabete stau la coadă să se îmbrățișeze cu el… Sunt mai vinovate decât el. Ciolacu așa e el.

 5. A confuzionat cetățenii care îl vor vota dar nu înainte de a-l judeca, cu onorata instanță! Greșală sau nu, ursarul și-a dat în petic recunoscând că cetățenii sunt adevărată instanță din Romania.

 6. ,umil și cu nădragii vărgați plini de 💩, când va da socoteală pentru livrarea moca, în UrcRuina, a PATRIOTuli de 1 miliard coco, măR🤮g …
  ●}RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK{●

 7. Sa nu ceri niciodata ceva de la unul care nu are! De asta si-a batut scoala joc de el si viceversa. La varsta la care a trecut ca rata pe-acolo a uitat sa-si ia ceva pelicanol ca sa se mai lipeasca un dram de scoala de el. Din cauza asta face gafe. E bun de circar si la purtat lumea cu presul.E tare la minciuni.

 8. Nu nu categoric nu. Aici nu este premoniție. Pur și simplu acesta este nivelul lui dar și a multora din cei care se joacă de-a politica prin România. Totuși puțul gândirii Ciolacian este foarte adânc de curând chiar el declarând: ‚, Dacă nu ești prost nu ești deștept.‘‘ Așadar este clar Prostocratii sunt defapt Desteptii Patriei.

 9. S-ar putea sa presimta Ciolacu ceva ,de sa adresat constantenilor cu ,inalta instanta .Atunci sa vezi erectie la covrigarul de Buzau ,cind o fi in boxa acuzatilor.

 10. Nu-l criticați, el a spus exact la ce se gîndea în momentele respective!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.