MAE: Linia TelVerde pentru Fâşia Gaza a fost închisă

Ministerul Afacerilor Externe informează că linia telefonică gratuită TelVerde, creată pe 10 iulie în sprijinul familiilor din România ale cetățenilor români aflați în Fâșia Gaza, a fost închisă.

Potrivit unui comunicat de presă remis luni AGERPRES, eventualele solicitări de asistență consulară referitoare la situația din Fâșia Gaza pot fi adresate Direcției Relații Consulare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.