Mai multe persoane rănite după ce autocarul în care se aflau a derapat

Șapte persoane au fost rănite, duminică dimineața, în Brașov, după ce autocarul în care se aflau a derapat, a pătruns pe contrasens și a părăsit drumul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În jurul orei 10.40, un bărbat de 36 ani care a condus un autocar înmatriculat în Prahova, pe drumul privat, deschis circulației publice ce face legătura între DN 73F și locația de cazare din Fundata a unui complex turistic, pe sensul de coborâre, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens și a ieșit în afara părții carosabile, în stânga sensului de mers”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Potrivit reprezentanților IPJ Brașov, în autocar se aflau 28 de pasageri, iar unii dintre acești au primit asistență medicală la fața locului.

ISU Brașov a transmis că șapte persoane au fost rănite ușor.

Șoferul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.