Mai multe secții de la Spitalul „Marie Curie” au fost inaugurate oficial

Ambulatoriul de specialitate, Secția de radiologie și Unitatea de transfuzii de la Spitalul „Marie Curie” au fost inaugurate miercuri în urma finalizării lucrărilor de modernizare, conform AGERPRES.

Potrivit managerului unității spitalicești, Daniel Buzatu, finanțarea — care s-a ridicat la 5,5 milioane de lei — a fost asigurată de Ministerul Sănătății, spitalul suportând doar costurile pentru mobilier.

„Spitalul doar a finanțat mobilierul și anumite mici detalii. A fost modernizat tot ambulatoriul care are parter și etajul 1, Secția de radiologie și Unitatea de transfuzii. În fiecare an vin în Ambulatoriul de specialitate aproximativ 45.000 de copii”, a spus Buzatu.

Referindu-se la medici, managerul a spus că necesarul a fost acoperit în urma ultimelor angajări făcute. Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.