Manechinul Baciu „la pielea goală”

În sfîrșit, lucrurile au ajuns la un dosar penal. Greu, lent, după ani și ani de aventuri și aranjamente. Pitorescul manechin și agent comercial, simpatia  lui  Cristian Bușoi, medicul fără rezidențiat Andrei Baciu, promovat ultima dată ca președinte la CNAS, a fost pus sub acuzare de DNA în dosarul  achiziției de  vaccinuri  pentru deciziile de pe vremea cînd era secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Andrei Baciu a fost audiat la DNA și începe să  fie mai aproape de condiția sa de om trimis la înaintare, de al său mai vechi portret din presă, ignorat de politicieni și de președintele României.

Să revedem cariera spectaculoasă  a lui Andrei Baciu ca să realizăm cum am ajuns să plătim ca proștii un miliard de euro. Cariera lui  Andrei Baciu  nu putea duce  decît la un asemenea dosar. Sau la unul și mai rău.

Acum a venit vremea ca președintele României și Cristian Bușoi să se spele cu el pe cap!

Cotidianul a publicat în 15 decembrie 2015 un material mai amplu, semnat de Ion Spânu și  subsemnatul, care conține informațiile existente despre Andrei Baciu la data apariției sale pe scena publică: Andrei Baciu ginerele  senatorului  Laurian Bădulescu

Mulţi au spus că de numirea manechinului Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş ar fi fost responsabil Cristian Buşoi, cel desemnat recent candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Cotidianul.ro a descoperit că între cei doi este o relaţie foarte strînsă, însă Andrei Baciu nu este proprietarul Asociaţiei „SOS Drepturile pacienţilor”, ci finanţatorul lui Cristian Buşoi, căci socrul lui Andrei este nimeni altul decît Doru Laurian Bădulescu, fost senator PDSR şi secretar de stat în guvernul Emil Boc, om implicat în Afacerea Sterling!

Cine l-a pus pe Andrei Baciu pe lista miniștrilor?

Primul şoc al listei Guvernului Cioloş a fost prezenţa ca ministru al Sănătăţii a unui necunoscut: ANDREI BACIU, cunoscut mai mult ca manechin. Imediat ce au apărut pozele acestuia în chiloţi, Dacian Cioloş l-a şi înlocuit, însă întrebările au rămas, mai ales aceasta: cine a fost cel care a avut proasta inspiraţie să-l recomande pentru o asemenea funcţie pe un medic care nu-şi terminase nici măcar rezidenţiatul? În încercările de a răspunde la întrebare, numele cel mai folosit a fost CRISTIAN BUŞOI, membru PNL, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), actualmente europarlamentar, desemnat chiar zilele trecute drept candidat al PNL pentru postul de primar general al Capitalei la alegerile locale de anul viitor.

Pentru a da un răspuns concret la această întrebare, să vedem mai întîi pagina de prezentare a site-ului „SOS Drepturile pacienţilor”, unde-l găsim pe Andrei Baciu ca preşedinte:

Elementele pe care trebuie să le reţinem sînt următoarele:

– Dr. Andrei Baciu este Preşedintele Asociaţiei „SOS Drepturile Pacienţilor”.

– Telefonul verde are numărul 0800.080.444.

– În colţul din dreapta sus apare în mod inexplicabil sigla PPE (Partidul Popular European), la care este afiliat Cristian Bușoi.

– În colţul din stînga jos apare CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate), al cărei preşedinte fusese Christian Buşoi.

Cine are curiozitatea să intre pe pagina „Media” de pe site-ul „SOS Drepturile Pacienţilor” va găsi 4 filmulețe: o animaţie despre asigurările de sănătate şi 2 capturi din emisiunile „Neaţa cu Răzvan şi Dani” şi  de la „Observator”, ambele de la Antena 1.

În animaţia despre asigurările de sănătate, spre sfîrşitul clipului apare brusc următorul carton, din care aflăm o informaţie imprecisă, potrivit căreia „Asociaţia <SOS Drepturile Pacienţilor> şi Dr. Christian Buşoi au creat SINGURUL SERVICIU GRATUIT de asistenţă pentru pacienţii din România” (!!!):

Aşa imprecisă cum e (despre ce serviciu gratuit este vorba?), informaţia cuprinde şi o dezvăluire: legătura dintre Cristian Buşoi şi această Asociaţie „SOS Drepturile Pacienţilor”! Christian Buşoi a fost preşedintele CNAS şi avea la dispoziţie toate mijloacele financiare să organizeze orice serviciu în favoarea pacienţilor şi este greu de priceput de ce a preferat să-şi lege numele de o oarecare Asociaţie!

Lucrurile încep să se lămurească mai bine dacă vizionăm şi cele trei fragmente din emisiunile „Neaţa cu Răzvan şi Dani” şi Observator” de la Antena 1, care sînt postate pe site-ul Asociaţiei „SOS Drepturile Pacienţilor”.

În aceste emisiuni nu apare dr. Andrei Baciu, preşedintele Asociaţiei, ci dr. Cristian Buşoi, preşedintele CNAS, care face reclamă tocmai pentru Asociaţia „SOS Drepturile Pacienţilor”, ca şi cum aceasta ar fi un fel de substitut al CNAS!

Explicaţia este foarte simplă: de fapt, această Asociaţie este chiar a lui Christian Buşoi!

Cine are curiozitatea să urmărească aceste fragmente se va distra puţin, căci în ambele fragmente de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” dialogul este aproape identic: Răzvan îl întreabă ce mai este pe la Bruxelles, Buşoi vorbeşte despre refugiaţi, după care începe reclama pentru Asociaţia „SOS Drepturile Pacienţilor”, prezentată ca fiind ceva indispensabil pacienţilor, cînd, de fapt, este un banal centru de informare, cu un telefon verde la care poate suna oricine.

Pentru cei care vor crede că este vorba despre aceeaşi emisiune, am subliniat detaliile care arată că este vorba despre două emisiuni diferite cu acelaşi conţinut: prima este realizată la mare, în aer liber, în care Cristian Buşoi are o cămaşă de culoare închisă, iar cea de-a doua este realizată în studiou, Buşoi avînd costum şi o cămaşă de culoare albastru deschis! Pe burtieră, după cum se vede, la amîndouă emisiunile este adresa site-ului Asociaţiei „SOS Drepturile Pacienţilor”.

Ca şi cum această Asociaţie ar fi ceva indispensabil pentru români, Antena 1 l-a invitat pe Cristian Buşoi şi la „Observator”, o emisiune în care reclama costă foarte mulţi bani, iar aici se şi lămuresc întrebările legate de legătura dintre Cristian Buşoi şi Asociaţia „SOS Drepturile Pacienţilor”: Imediat după desemnarea în primă instanţă a lui Andei Baciu ca posibil ministru al Sănătăţii, presa a scris că Andrei Baciu ar fi proprietarul acestei Asociaţii „SOS Drepturile Pacienţilor”, iar Cristian Buşoi n-ar fi decît un prieten al acestuia.

În realitate, însă, Andrei Baciu este angajatul lui Cristian Buşoi, deci propunerea ca fostul manechin să ajungă ministru al Sănătăţii are şi alte conotaţii, putînd merge la anumite interese.

Rămîne însă de lămurit din ce bani au fost plătite acele emisiuni de promovare a Asociaţiei „SOS Drepturile Pacienţilor”, mai ales că, de o bună bucată de vreme, Cristian Buşoi este nelipsit din studiourile Antenei 3, avînd chiar mai multe prezenţe decît Gabriela Vrânceanu Firea, fosta angajată a trustului, şi ea fiind un posibil candidat la Primăria Capitalei! Problema nu este la Antena 3, ci chiar la Cristian Buşoi, căci, în calitate de membru al PNL, trebuie să ştie că noul cod deontologic îl obligă la transparenţă, mai ales atunci cînd este vorba despre o candidatură la o funcţie publică!

Iar Cristian Buşoi trebuie să spună acum opiniei publice care au fost argumentele pe care le-a avut în vedere atunci cînd a reuşit să-l impună pe Andrei Baciu ca posibil ministru al Sănătăţii. Tăcerea de care s-a învăluit atunci cînd a izbucnit acel scandal cu fotografiile manechinului nu mai este suficientă, căci acum se ştie că Andrei Baciu nu era doar un coleg de breaslă al lui Cristian Buşoi, ci chiar angajatul său!

Andrei Baciu este ginerele fostului senator Laurian Bădulescu

Toate aceste chestiuni trebuie să fie lămurite de Cristian Buşoi, pentru că apropierea sa nefirească de Andrei Baciu nu ţine doar de propunerea pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, ci şi de faptul că presa deja a devoalat şi alte legături ale ministrului manechin cu lumea politică şi de afaceri, lucruri care vor ajunge mai mult ca sigur şi la Cristian Buşoi.

Iată, de pildă, un articol din ziarul „Cancan”, apărut în 16 noiembrie 2015, sub semnătura Iuliei Stan, care are titlul „Am descoperit cine e soţia lui Andrei Baciu. Cariera manechinului a “explodat” după ce s-a însurat cu Ioana, fiica unui politician”. Politicianul la care face referire articolul nu este un oarecare, ci Doru Laurian Bădulescu, fost senator PDSR, secretar de stat la Mediu, despre care vom vorbi pe larg mai jos.

Fiind vorba despre o publicaţie mondenă, articolul aproape că a rămas în această zonă a informaţiilor de cancan, cu toate că în interiorul său există date extrem de importante care au legătură cu banii aceştia pe care nu reuşeam să-i găsim, din care se plătesc campaniile de promovare a Asociaţiei „SOS Drepturile Pacienţilor”, care sînt, în realitate, campanii de promovare a lui Cristian Buşoi, care, la rîndul său, a încercat să-l promoveze pe Andrei Baciu!

Aşa se poate explica propunerea aceea halucinantă de numire a lui Andrei Baciu la Ministerul Sănătăţii, care era să arunce în aer Guvernul Cioloş înainte de învestire, propunere care este încă aruncată în spatele lui Christian Buşoi!

Ziarul „Cancan” publică şi fotografii de la nunta lui Andrei Baciu cu fiica lui Doru Laurian Bădulescu, nuntă care a avut loc anul trecut, cam în acelaşi timp în care a început promovarea Asociaţiei „SOS Drepturile Pacienţilor”.

Jurnalista Iulia Stan, o bună cunoscătoare a lumii mondene, face o descriere a lui Andrei Baciu atît înainte de a deveni ginerele fostului senator PDSR Bădulescu, cît şi după. Merită s-o cităm:

„Aşadar, în urmă cu câţiva ani, pe vremea când nu cunoştea celebritatea şi încerca să cîştige o pîine cinstit, Andrei Baciu s-a angajat ca model la agenţia de fotomodele a lui Vali Pungă, fostul soţ al Ralucăi Bădulescu, care i-a devenit între timp cumnată. Tînărul s-a făcut remarcat prin calităţiile sale fizice, însă şi intelectuale, căci apropiaţii spun că „este un tip deştept, dar fără bani”.

 După o perioadă în care a apărut în lenjerie intimă în diferite pictoriale de senzaţie, timp în care şi studia medicina, Andrei Baciu a cunoscut-o pe Ioana, sora Ralucăi BădulescuCei doi au format un cuplu rapid, iar la scurt timp au luat, împreună, drumul străinătăţii, unde tînărul model primise o ofertă de muncă. Tot atunci, fostul ministru a renunţat la pictoriale şi la viaţa de model. 

Ioana şi Andrei Baciu s-au căsătorit anul trecut, iar apropiaţii spun că sunt un cuplu perfect. Drumul spre funcţii bine puse a fost mult mai simplu cu un astfel de ajutor. Socrul lui Andrei Baciu este un important om de afaceri, cunoscut politician şi afacerist român.

Această excelentă radiografie a Cazului Andrei Baciu, realizată de ziarista de la „Cancan”, este adevărata explicaţie a ascensiunii fostului manechin, despre care aflăm că banii lui tata-socru l-au trimis la Paris, nu competenţele sale medicale! Cunoscînd acum aceste informaţii, toate trainingurile şi conferinţele la care a participat Andrei Baciu par a fi doar nişte cadouri de familie.

Mulţumind celor de la „Cancan” pentru că ne-au deschis această portiţă, să revedem acum la arhiva care ne spune cine este socrul lui Andrei Baciu, acest ministru-manechin propus de Christian Buşoi, pentru motive pe care pînă acum nimeni nu părea a le înţelege”.

În aprilie  2021, am scris un alt articol intitulat  ”Șeful sănătății și vaccinării în România, ca un cal mascat

Probabil că investigații serioase vă pot duce mai departe decît am ajuns noi. Personajul pitoresc din fotografie a fost anunțat de președintele Iohannis în 2020 drept conducătorul medical al campaniei de vaccinare în România.

Astăzi, el ține locul ministrului abia dat afară. Andrei Baciu, manechin și partener,‎ și prieten de ONG cu Christian Bușoi este și săgeata acestuia în guvernul Cîțu!

O recompensă, un intermediar sau o bătaie de joc la adresa populației?

Principala legătură cu medicina a lui Andrei Baciu a fost reprezentarea și vînzarea de aparatură medicală străină în România. Pe bază de comision, bineînțeles!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 38

42 de Comentarii

 1. nu cred ca Baciu va fi condamnct in calitate de ‘ginere’sau in calitate de Busoi:))))) ci pentru doua saptamani de interimat la Sanatate
  mai mult faptul ca jumate din romani au refuzat vaccinare,fata de 25-30 % din occidentali,arata de ce am avut si avem inca, o rata mare a mortalitatii prin Covid
  cred ca ‘justita romana ‘isi va musca inca o data coada cu acest DNA politizat si ancheta va fii un fiasco
  PS Nu poti face justitie la urletele SOS-Ssossaka si AUR,nu suntem o tara de babuini
  Media o va lua in mana si cu aceasta ancheta DNA absolut electorala

 2. Baiatul asta este cunoscut de toti romanii ca ministrul USERIST al lui Ciolosh. Julien l-a promovat prin superiorii sai si de atunci Romica (asa il mai cheama?) a fost baiatul util peste tot unde s-au invartit banii tarii cu lopata. Vroia sa o faca si la Casa Nationala de Sanatate dar nu a mai avut timp. Cei care asteptau oarece recunostinta din partea sa in acesti ani i-au purtat sambetele.

 3. infractorii sunt toti oamenii PNL/USR fixati in posturi bugetare, cu acces necontrolat si nelimitat la Bugetul Tarii, pe care l-au devalizat, Golanii „dreptaci” nefiind capabili sa-si castige banii din propria afacere – au sterpelti imens din banii publici. PNL/USR afirma ca traiesc in Capitalism, dar fura banii nemunciti ca in Comunism, sunt toti niste puturosi incapabili, rai de gura, cu lozinci pt prostirea fraierilor – vezi pe derbedeul Drula, ce sloboade pe gaura gurii, el fiind un neica-nimeni.

 4. Partidele au politica de cadre? Cum poți să numești un ministru un manechin și fără examenul de rezidențiat luat? Observati că an de an candideaza peste 10.000 de „absolvenți de medicina” pe 5.000 de locuri de rezident și nici 4.000 nu sunt in stare sa ia cel puțin 5? Realizați ce medici încadrează sistemul da sănătate de stat? Ultimile jeguri naziste! Facultățile de medicina=fabrici de diplome fara valoare! Jos capitalismul!

 5. Cine a citit romanul lui Alexandru Cazaban DEȘTEPT BĂIAT sau mai scurt Ion Luca Caragiale “Groaznica sinucidere din strada Fidelităţii” constată că nimic nou sub soare.

 6. ????

  georghita, baciu, arafat, voiculescu, citu, iohannis, primarii(si cite au mai facut primarii in perioada asta cit au avut instrumentul achizitiei directe fara limite conform OUG…)

  pandemia a fost un jaf organizat pe mai multe nivele impanat cu multe, foarte multe cheltuieli inutile… lista celor care trebuie luati la intrebari este mult mai mare! jaful cheltuielilor din pandemie are de-a face cu megalomania si nicidecum cu grija fata de sanatatea oamenilor… pentru ca pina la umra e posibil sa se ajunga la concluzia ca centrele de vaccinare nu au fost decit abatoare… mai abitir decit protocoalele medicale gresite…in mod intentionat?

 7. Totuși ce producea Divizia de bancuri a Securității din comunismul de tristă amintire, bancuri răspândite prin acoperiții cu “munca de la om la om” era mult mai plăcută decât ce aruncă în Arenă SRI prin anexele Guvern și Justiția DNA pentru linșat prin televiziuni și presa scrisă, spre ștergerea creierului și distragerea atenției trăitorilor în România despre ce se întâmplă și lipsa de viitor a țării lor. A mai fost vreun episod despre învinovățiți cu crima omului de afaceri din Sibiu? A urmat serialul El Fugitivo Cherecheș. Închis. Acum rulează serialul Nea Vaccin Miliardarul. Divizia de Fake news a Armatei SUA are 60000 lucrători. Cum la SRI, STS, SIE, Poliție, Jandarmerie depăși pe fiecare în parte la număr de angajați Franța sau Germania vă dați seama ce Armată are SRI.

 8. Noroc de Putin că a început războiul împotriva naziștilor și așa am scăpat de covid de vaxinuri! Huuo jefuitorilor în chiloți!

 9. ‘ În sfîrșit, lucrurile au ajuns la un dosar penal. ‘, ei și, câte dosare penale de anvergură nu s-au deschis în România și au sfârșit lamentabil sau deloc, să mai amintim că vorbim despre cea mai mare afacere din istoria omenirii ?! In topic : cine își mai amintește de mascarada primului lot de ser sosit în ‘condiții speciale’ (la -80 de grade Celsius) ca după o vreme să poată fi păstrat într-un simplu frigider, nici măcar în congelator ?

 10. Gurile rele zic ca exista o legatura intre rujul lui Arafat si Gheorghita si pozele dragalase ale lui Baciu. Cica toti ar fi santajati in acelasi mod. Dar vorba aceea: foaie verde, loboda, gura lumii, sloboda. Cine mai stie care o fi realitatea.

 11. @Marin; pai nu ati observant ca avem o adevarata PIRAMIDA as spune construita ad-hoc in piramida regasindu se structura perfecta caaa nime sa nu pateasca ..nimic; (a) asiguratorul – omul cu cea mai inalta functie in Stat (b) initiatorul ..aici ar putea fi trecuti mai multi dar reprezentativ este CATU – PARTU (c) sustinatorii – de obicei oameni din partid , cu fonctie , cu influenta si mai ales cu relatii otravite ..o sa iasa un MARE FAS mai ales ca io cred ca suma poate sa furnizee…spaga pentru otoritati..oi reprezentantii acestei autoritati..si ei de aceeasi teapa cu catu – partu caaa sa nu uitati catu – partu a fost prim ministru acestei tari…

 12. Si daca…
  Este un baiat dragut. Parca cineva l-ar fi alergat de mult si acum l-a prins…

  S-au facut multe erori si conta mai putin daca cei implicati in luarea deciziilor, erau medici sau nu. Totul era sub imperiul groazei. Doctorul Streinu Cercel in care aveam mare incredere era in tabara vaccinistilor.
  Au fost multe actiuni menite a constientiza (speria?) populatia de pericol.
  Imi amintesc ca unii au apelat la pile pentru a se vaccina.
  Si, un tanar doctor de peste ocean in care am incredere, era convins de necesitatea vaccinarii si mi-a spus cum ca Pfizer lucra la un vaccin si, cand a aparut pericolul” l-a adaptat cat de repede s-a putut…

 13. Încă un scandal ce îndreaptă PeNeLacheii spre destinația mult așteptată: LA TOMBERON !
  Hai mai repejor, măRog…😜

 14. ESTE un dosar cu mari semne de intrebare ! Avem un contract civil , care prevedea livrarea de marfa ( vaccinuri covid ), si evident , plata c/v acestei marfi . ORI, asa cum rezulta din datele publice , marfa nu a fost livrata , banii nu au fost platiti . Atunci unde este prejudiciul ? Caci prejudiciul trebuie sa fie cert , lichid si exigibil ! Si asta doar la prima vedere . ps- Nu am o parere buna despre gruparea psd-pnl, pe care o consider responsabila de dezastrul economico- moral in care se zbate Romania . Dar nu avem nevoie de petarde juridice , nu avem nevoie sa fim luati de gugustuci !

 15. Cateva constatari sunt absolut necesare, prima fiind ca Dna in loc sa opereze DE JOS IN SUS precum orice institutie bolsevica, o face DE LA MIJLOC IN JOS!!! Urmatoarea fiind ca Nea Cornel nu numai ca saluta acest modus operandi, dar si o spune clar ca Yoha nu are nici in clin nici in maneca…Pt. nedeclararea drept SLUGI BINOMIALE ale Busoilor si camarilelor secu pot avea intelegere,
  nu pot fi atacati precum Dragnea in cazul caruia s-a dat liber „cainilor de paza ai democratiei” sa-l latre atat dinante cat si dupa linsajul incheiat prin MASACRAREA POLITICA!!! Si cand ma gandesc ce ghinion a avut Busoi cand a vrut sa „arunce in AER guvernul Ciocolosh…Ce mai, Nea Cornel are de la o vreme fixatia „AERO-„…

 16. medicii romani au fost alungati in tari straine, pentru ca aici li se cere spaga pentru un post prin spitale, iata ca un chilotar si altii ca el ajung in ministere.
  Pai, dragi romani, unul ca asta o sa va opereze si unul ca asta va semna si in urmatoarea pandemie. Sa stati la balcoane si sa muriti de foame.

 17. Când chiloțarii nu vor mai scrie despre chiloțari, iar charlie va deveni gunoi de grajd,… Unde va mai comenta gașca lui Tică?

 18. Iubire mare între domnii doctori! Dar şi mai mare e iubirea de parai, biştari, marafeţi, gologani şi lovele!

 19. Chilotarii de comenteaza au realizari la viata lor, cat unii nu stiu sa le numere. Bine ca se gasesc altii sa le vanda.

 20. 12:34,
  Este-o veche zicatoare
  Bate vantu’, latra cainii…

  Ai dreptate dar te-as intreba, cand in istoria noastra (de mii de ani), s-au facut promovari pe merit?

  Cand s-au legiferat cresterile, nu stiu daca sa le spun aberante, de salarii pentru o categorie de romani, cand s-au legiferat pensionarile la 45 de ani si nu pentru muncitori in mina, ce a fost? Au fost decizii politice, cu scopuri politice…
  S-a impartit societatea din clasele muncitorime, taranime, intelectualitate, in doua clase, politicienii conducatori si supusii.

  Vedeam niste interviuri in Austria in care austrieci spuneau de Nehamer ca propunerea lui a avut un scop pur politic, in interesul lui, iar ai nostri au luat-o in serios …

  12:34, nu as vreau sa minimalizez o cercetare dar mi se pare ca nu pozele lui ca model de lenjerie ar fi putut sa-l descalifice…

 21. Cand se baga la penal liderul unui partid cu o singura obsesie maladiva: antivaccinarea ? Zilele trecute o mama aurista dorea, in direct, la tv, ca fata ei sa se „imunizeze” printr-o boala infectioasa !!! Autoritatea de protectie a copiilor s-a sesizat ?

 22. totusi prin anii 1965-1975, au fost promovari si pe merit. Cand au venit comunistii, au alungat directorii capitalisti cu pregatire serioasa si au pus directorii lor cu facultati muncitoresti de sase luni. In facultatile alea invatai cum sa scrii o cerere, tabla imultirii, ceva pe acolo.
  Dar treaba mergea tot cam ca si acuma, asa i-au chemat pe nemernicii de directori scoliti pe la Berlin si Paris si i-au repus pe functii. Asa a aparut ARO Campulung, Rulmentul Barlad si cate altele. Dar vezi, pana si comunistii se mai trezeau din betie, mai rau cu cei de azi, din prostie…

 23. Acum pe înserat de dosar penal al vaccinurilor suveica securistoidă în PNL și în Parlamentul European, l-a denumit aici pe Bușoi, va supraviețui cu urechile larg închise la vaietele săracului manechin de ocazie de la Ministerul Sănătății. Încă o probă de elitism de tip Latrina a liberalilor, pe lângă toate fufele liderilor liberali înfipte în toate prizele bugetare. Sper ca baciu să nu fie tâmpit să-i apere pe ăia de l-au deversat în Cloaca Maxima a afacerilor cu vaccinuri și să înceapă să cânte ca un canar în colivia DNA, despre unul…și despre altul…

 24. „Cateva constatari sunt absolut necesare, prima fiind ca Dna in loc sa opereze DE JOS IN SUS precum orice institutie bolsevica, o face DE LA MIJLOC IN JOS!!!”

  Limba noastra cea frumoasa!

  Ce-a vrut domnule sa spuna cu doamna care opereaza de la mijloc in jos? Care doamna? In fine, el stie!

  De fapt era vorba despre DNA.

 25. tomlin Am sunat acum la politia gandirii si la ciocli de la Sanepid sa vina sa o duca pe eretica. O sa fie dezinfectata si sterilizata in acord cu bacilu’ lui Koch si dogmatica Luis Farseur. Sa veniti la caserie sa va primiti argintii. Daca va arde avem, huse sterile cu dezinfectant bun.

 26. daca n-ati inteles ca masoneria lucreaza prin prostalai intermediari ca sa execute ordinele din afara…?
  nimeni nu a vrut sa faca magaria asta cu vaccinurile, asa ca au momit un prost (de fapt mai multi prosti ca era si Citu, alt prost inconfundabil)…i au dat un morcov de putere…si el a facut tot ce au vrut aia de deasupra lui…
  nea gigolo a crezut ca la nevoie cei ce l-au propulsat ii vor tine spatele…
  dar masoneria se spala la fund cu prostii care i utilizeaza…

 27. „Am sunat acum la politia gandirii si la ciocli de la Sanepid sa vina” (intox)

  Umorul este apreciat intotdeauna de catre cine nu-i margat.

 28. Praduirea de parai a inceput direct cu afaceri gen pyramidal, ex. Caritas, cand in acele vremuri autoritatzile, le-a durut cum a durut-o pe Maya Morgenstern Ninel (citeshte lenin) acolo unde shtie ea, ca ostashul roman era ucis de alogeni, cand bolshevicii semnalizau la avionele lui Stalin unde sa de bomba, scopul fiind nashterea noilor nomenclaturishtiti=alba-neagra. Baciu poate sa mearga shi in p la goala la oi, care mai ceva ca altceva nu au fost atinse de gripe, ex.aviara, porcina, nebuneala vacilor, samd. Deci analiza financiara de praduire poate fi extinsa, ca se pare asta este preocuparea principala cum sa mai dijmuiasca in mod kamunizm&kapitalist o afacere. Afacerea este cosher, pentru ka vaccinul ca vaccinul, da daca il faci este posibil sa faci bubutza=alt ghisheft=afacere, dar asta nu se pune ca la Caritas, ca nu trebuie cercetat de cei saraci cu duhul…Pentru viitorii dottori, pot studia shi publica studiile lor despre cheltuielile neproductiva shi pierderile in Romania,cu shanse de a cashtiga Nobeli.
  O zi buna.
  Con

 29. qwer, ce vorbesti tu de masonerie? Cum definesti tu, masoneria?
  A fost pandemie sau nu?
  A fost Covid sau nu?
  S-a murit de Covid sau nu?
  S-a exagerat sau nu?
  Stii ce inseamna o pandemie cu un virus necunoscut? Omenirea a trecut prin astfel de cataclisme. Sigur, dupa ce a trecut, putem judeca dar atunci, sub teama „oamenilor care cad subit din picioare pe strazi”, „nu mai sunt locuri in spitale”…

 30. Trist este faptul ca zi de zi ni se prezinta fapte incorect facute ,oameni care au functii inalte care comit infractiuni,politicieni care nu fac nimic pt. tara si popor,legi facute special ca sa existe portite de a nu se respecta legile tarii,lista ar fi foarte lunga si pt. toate asta ,statul roman nu face nimic.Lasa incontinuare sa existe in tara asta haosul ,dezordinea si infractionalitatea.Are impresia cineva ca derbedeii astia care au sustinut si fortat populatia prin constrigeri si amenintari sa se vaccineze ,vor raspunde penal pt. tot ce au facut ? Sigur nu li se va intimpla nimic pt. ca statul roman este seful infractorilor si criminalilor .

 31. ca sa accezi o functie de conducere pe vremea comunismului impuscatului…ehe..trebuia sa ai competenta..
  nu te faceau membru de partid in facultate daca nu aveai rezultate bune la invatatura…
  iar ca sa ajungi intr-o functie de conducere trebuia sa demonstrezi ca esti serios si competent..
  da vad ca acu e ELDORADO-ul prostilor…in Romanica
  de aia merge si cum merge…
  tare in clantza si in cur sa fii si ajungi sef pe bani publici una doua..in rest totzi neterminatzii
  astia —pe la partidele astea democratice…nu au sectii de cadre :)…deh acuma ii zice HR…tot dracul ala 🙂

 32. „A izbucnit la sfârşitul anului 1346 sub forma unei epidemii în Caffa (în prezent Thedosia), un port comercial fortificat de pe malul crimeic al Mării Negre. Încă de la început, boala s-a manifestat cu o furie şi o gravitate de necrezut. Ea a lovit Anglia în vara anului 1347 asemenea unui vârf de val, distrugând Londra. Până în primăvara anului următor ea ajunsese în Suedia, Franţa, Spania, Italia, Rusia, Irlanda, Olanda şi Scandinavia, decimând populaţiile oraşelor mari ale acestor ţări“ scrie Charles Panati.

  Spre deosebire, de pandemia anterioară, bolnavul era foarte repede izolat, pentru că s-a constatat că boala era transmisă foarte repede. Doctorii sau preoţii care intrau în contact cu bolnavii mureau foarte repede. Ciuma a lovit cel mai puternic Anglia, unde dintr-o populaţie de patru milioane de oameni, o treime dintre ei, au murit.

  Evreii au fosc scoşi ţapi ispăşitori ai răspândirii bolii, pentru că „au otrăvit fântânile”. Aceştia au fost aduşi în faţa instanţelor din Europa, cu toate că papa Clement al VI-ea a emis două bule prin care îi declara nevinovaţi pe evrei.

  În timp, ciuma s-a stins.
  Au fost mai multe valuri de ciuma care provenea de la muscaturile puricilor de pe sobolani, la om.

 33. Ciuma bubonică s-a manifestat cu precădere în secolele al VI-lea, al XIV-lea şi al XVII-lea. Este transmisă de bacteria denumită „pasteurella pestis“ şi se transmite prin muşcăturile puricilor de la şobolani infectaţi. Puricii găseau un mediu propice în blana şobolanilor, după care transmiteau boala la om. Se manifestă prin apariţia unor noduli limfatici inflamaţi, febră apatie şi delir.
  Era transmisibilă de la o persoană la alta, respiraţia şi saliva persoanei infectate era plină de bacili astfel că se ajungea la o pandemie de la un singur caz.
  În perioada de 50 ani în care ciuma a bântuit, multe oraşe au dispărut de hartă. Numărul total de victime s-a ridicat la 100 de milioane.

  Această pandemie a schimbat cursul istoriei, aducând trei mari schimbări: prăbuşirea Imperiului Roman, întărirea creştinismului,
  convertirea unui număr foarte mare de persoane şi
  colapsul medicinei greco-romane.
  Rolul bisericii a crescut, pe motivul tămăduirii sufletelor şi a trupurilor.

 34. din cei 5 mii de functionari parlamentari intariti de noii veniti din NEPAL, AFGANISTAN,INDIA, cărătorio de mape și postaci pt sefi si partide restructurati 4 mii și cresc pensiile actorilor muritori de foame.90% si -au luat diplomele de licenta in timpul mandatului sefului.

 35. Cat timp a trecut?

  În aprilie 1348, la Toulon, odată cu declanşarea epidemiei de ciumă, evreii au început să fie masacraţi, uciderea acestora continuând în Languedoc şi Dauphiné, în ciuda intervenţiilor papei. Au urmat exterminări ale evreilor în Catalonia, Spania şi Cracovia. În alte regiuni, pentru izbucnirea epidemiei de ciumă au fost găsiţi responsabili vrăjitorii şi vrăjitoarele. La Paris, au fost condamnaţi la moarte măcelarii, găsiţi răspunzători pentru murdăria de pe străzi, aceasta fiind considerată una dintre cauzele epidemiei.
  Masacrarea evreilor a cunoscut virulenţa maximă în teritoriile germane; episcopul Strasbourgului a ars pe rug 6.000 de evrei, vreme de șase zile; la Speyer, evreii au fost vârâţi în butoaie şi aruncaţi în Rin; în Erfurt, Franckfurt, Nürnberg şi Rostock comunităţile evreieşti au fost decimate; la Basel au fost traşi pe roată pentru a recunoaşte că au pornit molima, iar la Mainz au fost arşi pe rug, focul fiind atât de puternic, evident o exagerare a contemporanilor, încât a topit clopotul unei biserici din apropiere. Mulți evrei au fost închiși în casele lor și arși de vii, cu toate că, în iulie 1348, papa Clement al VI-lea a emis o bulă în încercarea de a-i proteja pe evrei, cerându-le creștinilor să înceteze persecuțiile antisemite. Arderi pe rug ale evreilor au mai fost semnalate în Austria și la Köln. Prigoana i-a vizat și pe musulmanii din regiunile Spaniei controlate de creștini; pentru a scăpa de persecuții, mulți dintre musulmani au fost nevoiți să se refugieze în Granada sau chiar în Maroc.

 36. Cum sa ajungi parlamentar la 30 de ani când nici mucii nu ți s-au uscat la nas? Cum poți să ajungi ministru /secretar de stat la 30 de ani când nici mucii nu ți s-au uscat la nas? Numai naziști globaliști instruiti de Soros pentru jefuirea României în interesul străinilor! Soluția finală!

 37. ca majoritatea dintre ei: @margelatu. Bine ca esti ardelian.

 38. Spuneam ieri la 13:41 si am fost blocat cu doua reclamatii, dupa care am repostat partial la 17:24 tot fara succes:

  Unde sunt PROFI ce-i servesc de model lui Nea Cornel de NU-I EXPLICA ESENTA problematicii lasandu-l sa bajbaie? Si ar conta mai putin ca PROFI filosofardeaza REALITATEA PATERNITATII VIRUSULUI BOLSEVIC chinez, mult mai importanta fiind RATIUNEA EXPORTULUI PANDEMIEI – BLOCAREA SOCIETATII UMANE la nivel planetar!!! Pentru ca FABRICAREA VIRUSULUI BOLSEVIC de catre Armata ROSIE chineza
  FARA OFICIEREA EXPORTARII PANDEMICE JUDICIOASE pe toate continentele fara discriminari rasiale majore lasa China BOLSEVICA la cheremul propriului virus bolsevic!!!

  Si astfel ajungem la EXECUTANTI – ILEGALII legendati anterior intr-o continuitate dialectica in fruntea INSTITUTIILOR MONDIALE si a STATELOR Lumii, in special in OCCIDENTUL SUPERDEZVOLTAT care trebuie SUBMINAT!!! De aici si pana la ILEGALUL ALOGEN legendat in Deal de RASPUTINOIDA ENGIE la ordinul Comintern…”nu-i o cale-atat de lunga”, mai ales ca trece prin Csat, instrumentul pe care si l-a faurit GRUPAREA PUCIST-COMPLOTISTA pentru si l-a pus in mana lui Ilici GENOCID pentru A CONTROLA AUTOCRAT Romania securist pseudocapitalist pseudodemocratica intr-un MOD SIMPLIFICAT, adica FARA SA MAI CONVOACE CONGRESE ale PARTIDULUI!!!

 39. N-o sa inteleg niciodata, de ce nu merg cei de la DNA la UE, sa consulte documentele referitoare la vaccinuri anti-covid 19?? Acolo se stie exact cate vaccinuri a cumparat fiecare tara membra UE, in cate transe, pe tipuri de vaccinuri si cat s-a platit pe fiecare transa si in total!!! Ce s-a facut in tara cu vacccinurile, e alta afacere..Cate s-au folosit, cate s-u vandut (In Danemarca, Irlanda de Nord si Coreea de Sud, din cate intelegz0, cate s-au donat, cate s-au aruncat…Rafila vorbeste de vreo 35 milioane de doze, in presa s-a vorbit si de 120 milioane (vezi Terhes si altii), DNA de vreo 90 de milioane!!! cate sunt d-lor, de fapt??? CINE STIE?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.