Marcel Bărbătei de la cotidianul.ro, lipsit de libertate

Articolul Lipsire de libertate: Jurnalistul cotidianul.ro Marcel Bărbătei, reţinut abuziv de jandarmi la Nadăş (video) a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:
Marco
0
Toti satenii de la mic la mare mana pe topoare,coase,furci sape. Singura solutie. Asa pote criminalii din putere indreapta ochii spre problemele tarii
Publicat acum o oră şi 14 minute
+Răspunde
Marco
0
Iata cum gasca de batausi platita din impoziitele acelor oameni apara HOTIA si mafia. Sub privirea compliciilor politicienii. Aceasta gasca de batausi pretorieni trebuie desfintata si tot ce au cotizat la pensie sa le fie sters toti anii..Neardenthalii astia incalca cele mai principale si importante articole ale Constitutiei. Libertatea. Seful lor e Oprea un parvenit ajuns din bodyguard jeneral))) Pai cum ii Turcul asa-i si pistolul
Publicat acum o oră şi 16 minute
+Răspunde
Iovan
0
Bravo Marcel! Dumnezeu sa-ti dea sanatate si putere!
Publicat acum o oră şi 18 minute
+Răspunde
mircea
+10
vânzătorii de neam și țară TREBUIE să plătească! sper că le va veni rândul – la TOȚI!
Publicat acum 2 ore şi 27 minute
+Răspunde

DACIA

+12
Cand a cazut BASESCU, TREBUIA SA CADA SI MAFIA RETROCEDARILOR, dar se pare ca nu e asa. Presa in asemenea cazuri trebuie sa apere ADEVARUL, sa fie alaturi de CETATENI. Se pare ca doar COTIDIANUL ii apara, ceilalti STRANSI IN jurul lui SOROS- MACOVEI, isi spun SOCIETATE CIVILA , desi 10 ani de REGIM basescu, AU TACUT MALC. Televiziunile care nu se sesizeaza , SE FAC PARTASA la DEZINFORMAREA CETATENILOR. STRADA A STRIGAT SI: FARA SOROSI! De 26 de ani ne-au tinut pe loc, REINNODAND ISTORIA NU CU REGELE MIHAI , ci cu BRUCAN si OCUPATIA BOLSEVICA. Spun BOLSEVICA, pt. ca cei care au venit la noi NU ERAU CRESTINI, de aceea si pe CEAUSESCU l-au omorat in ziua de CRACIUN, ca niste ATEI ce erau.
Publicat acum 4 ore şi 34 minute
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE @ DACIA
+10
Cu o mica observatie, daca imi permiti : Basescu nu a cazut (editat), si-a terminat cele doua mandate nederanjat absolut de nimeni si acum, in loc sa-l vedem cu biloiul la picior spargind la bulgari de sare pe la Ocna Mures, ne da lectii de „democratie”, „etica” si „civilizatie europeana” pe la televiziuni !! Nemaivorbind ca sta si cu curul pe vraful de dosare de santaj pe care a avut tot timpul, in 10 ani, sa le pregateasca !
Publicat acum 3 ore şi 23 minute
+Răspunde

DESFIINTAREA PRIMITIVEI JANDARMERII

+13
Aceasta institutie din pacate romana) este in totalitate compromisa de BRUTELE PRIMITIVE care o alcatuiesc in proportie de peste 70% si ar trebui desfiintata si reinfiintata pe aceeasi forma de functionare ca Politia Romana(adica semilitarizata dar civili cu drept de organizare sindicala).Cum este posibil ca o structura militara sa aiba drept interventie si ancheta asupra unor civili si cauze civile in care acestia sunt implicati???
Publicat acum 4 ore şi 44 minute
+Răspunde
Cititor
+21
Asteptam actionarea in instanta pentru abuz in serviciu in forma agravata, fiind vorba de utilizarea fortei.
Publicat acum 6 ore şi 14 minute
+Răspunde
Corneliu
+32
Felicitari Cotidianul , Bravo Marcel Barbatei , Unire si Putere localnicilor din Nadas / Arad in lupta cu Mafia pedelista .
Publicat acum 6 ore şi 46 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.