Masacrul creştinilor de la Manchester: ce spun foşti şefi ai CIA

„Lucrurile încep să se limpezească. Cred că islamicii radicali au decis să meargă cu atacurile teroriste până la capăt, şi că urmează să vedem şi alte orori. Şi mai cred că, avem acum un preşedinte care a spus foarte clar, că este în război cu teroriştii şi eu, personal, sunt încredinţat că se ţine de ce a spus. Trump le spune teroriştilor pe nume, cei RĂI. Niciodată, în trecut, n-am avut o asemenea situaţie. Niciodată, în toţi cei 8 ani de Administraţie Obama, n-am avut un preşedinte care să ducă, şi să vrea să câştige un război contra lor. Iar acum, avem un preşedinte care le-o spune pe şleau teroriştilor, le spune că le-a declarat război”, asta a afirmat despre ultimul masacru al creştinilor, de la Manchester, Marea Britanie, James Woosley, directorul CIA al fostului preşedinte american Bill Clinton (1992-2000), la Fox News, o televiziune deloc prietenoasă preşedintelui Donald Trump.

Când a rostit ultimele sale cuvinte, a fost „tăiat” brutal din emisiune de Shepard Smith, realizatorul ei, cu tot felul de ameţeli dar, apoi, a revenit o clipă şi a spus: „ Cred că tipul (Trump, n.n) vorbeşte foarte limpede”

În ultimul sfert de secol (1992-2016) democraţii liberali americani au avut la Casa Albă doi preşedinţi: Bill Clinton (1992-2000) şi Barack Obama (2008-2016). Ambii, au avut doi directori CIA, James Woosley şi John Brennan. Aceştia din urmă au spus, amândoi, că Donald Trump face sens, atunci când vorbeşte de problema existenţială nr. 1, de azi: masacrul creştinilor de către extremişti islamişti în propriile lor sanctuare – biserici, blocuri-turn, mall-uri, săli de teatru, metrouri de mers la servici pentru mame şi taţi şi întâmplări muzicale pentru copii, din Egipt, America, Rusia şi UK.

Despre Radu Toma Articolele 12
Author