Medicii, despre starea copilului salvat din puţ

Starea copilului, de un an și opt luni, din Teleorman salvat din puț este stabilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului ”Grigore Alexandrescu”, citat de Agerpres, el se află în continuare sub tratament. Copilul respiră spontan, dar ajutat și de masca de oxigen.

Băiatul a fost detubat vineri, ceea ce înseamnă că răspunde la tratament, spun medicii. Urmează ca micuţul să fie consultat şi neurologic.

Copilul din localitatea teleormăneană Balta Sărată a căzut într-un puţ foarte îngust marți dimineață. El a fost scos în viață după mai bine de zece ore de eforturi din partea salvatorilor.

Pe parcursul operațiunilor de salvare, băiețelul a stat cu aproape jumătate din corp sub apă.

Copilul a fost preluat ulterior de paramedici, fiind adus apoi în Capitală cu un elicopter SMURD, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Acesta a fost scos cu ajutorul unui dispozitiv improvizat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.