Medicii din Berlin au confundat malaria cu ebola

O femeie din Africa de Vest ce era suspectată e infectare cu virusul Ebola în Germania suferă de fapt de malarie, a anunțat miercuri clinica din Berlin, citată de AFP, scrie B1.ro.

„Suspiciunea de Ebola de la Berlin nu se confirmă”, a indicat spitalul Charite, cea mai mare instituţie sanitară din capitala germană.

Pacienta, o femeie de 30 de ani originară din Africa de Vest, care s-a simţit rău într-o clinică pentru ocuparea forţelor de muncă, este afectată de malarie, precizează comunicatul spitalului.

Germania a înregistrat mai multe cazuri suspecte de la începutul epidemiei de febră hemoragică Ebola, care afectează mai multe ţări din Africa de Vest, dar toate testele au fost negative.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.