Mega Image închide ultima unitate Gusturi Românești

Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, care deține lanțul Mega Image, a luat decizia de a închide ultima unitate a conceptului Gusturi Românești, un brand lansat în 2015 pentru a promova produse cu specific românesc, preparate după rețete tradiționale. Magazinul de pe Bulevardul Mihalache, care a fost primul de acest fel al companiei, a fost acum și ultimul închis.

Ahold Delhaize renunță la magazinele sub brandul Gusturi Românești integrând produsele românești din această gamă în toate celelalte magazine Mega Image.

Recent, compania a închis și ultima unitate sub brandul Gusturi Românești, respectiv magazinul de pe Bulevardul Mihalache, conform unui anunț oficial publicat în Monitorul Oficial. Acesta a fost, de fapt, primul magazin al rețelei de acest tip. Oficialii Mega Image au explicat că fiecare magazin Mega Image oferă acum întregul portofoliu de produse Gusturi Românești, cu planuri de extindere a gamei de produse. Produsele sunt inspirate din rețete locale și fabricate în România, acoperind o varietate largă de produse alimentare.

Brandul Gusturi Românești a fost introdus pe piață de Mega Image în 2015, după ce retailerul a preluat 20 din cele 22 de magazine ale producătorului de mezeluri Angst, deținut de familia Minea.

Astfel, unitatea Gusturi Românești de pe Bulevardul Ion Mihalache, un magazin de 134 metri pătrați, a fost inițial o locație Angst, la fel ca și alte magazine deschise în aceeași perioadă.

Mega Image, înființat în 1995, este unul dintre cei mai mari retaileri din România, cu o rețea de 975 de magazine în București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Bacău, Focșani și alte orașe, sub mărcile Mega Image și Shop&Go.

Mega Image este parte a grupului Ahold Delhaize, un retailer internațional prezent pe trei continente, care a raportat în 2023 o cifră de afaceri de peste 9,8 miliarde de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cosmin Pam Matei 4643 Articole
Author

7 Comentarii

 1. Gata,ne-am linistit.Traiasca Fast Food-urile via mall ! Dar Leul ? Leul din reclama,ce mai face,ma ? E ca ala al lui Manole ? Cum care Manole,ma ? Ala de la BNR.Deci,sta la umbra si mai da din cand in cand din coada sau i se vad coastele ?

 2. rosii din gradina proprie si porcul personal,plus gainile din poiata,singurele bio adevarate,daca te pricepi
  ‘Gusturi Românești’baliverne romanesti,baliverne bio,
  La tzeranul roman, kil de branza e mai scump decat un kil de carne,care implica taierea vacii
  Plus ca tzeranul utilizeaza pe larg cheag sintetic

 3. Cu totul altceva decat non-promovarea (asteptata) a marfurilor romanesti atrage atentia. Ca si la Carrefour, unde sigla aminteste de jucarii de la magazinele erotice (un fel de „v-am ars” adresat populatiei), si la Mega Image surprinde inscriptia „City Gate” avand dedesubt un leu (sigla Mega Image).
  Care oras antic avea reprezentati lei de aur pe poarta principala? Babilon.
  Babilonul, orasul astrologiei si magiei.

  https://nypost.com/article/lions-gate-portal-meaning/

  Foarte multe „coincidente” legate de aceste supermarketuri chipurile concurente, dar in fapt unul si acelasi monopol. Orice legatura cu marfurile alimentare sub orice critica plasate catre populatie este desigur pur intamplatoare.

 4. Sa i închidem si noi pe ei. Ce sa cumperi de la mega ca totul e modi genetic.nimic autohton! Boi cot.

 5. Ati face mai bine sa nu mai vindeti(vezi Cta!!!)detergent lichid alb si color, producție indoite cu apa. Este o rusine!! Pe cine credeți ca păcăliți? Va este dor de o noua amenda substanțială? Dedicata celor din Tomis 3.

 6. gunoi la pret exagerat..

  inghetata 100 lei , in timp ce preturi caserola sunt intr 12-25 ron mai peste tot !

  bye bye MEGA BULLSHIT

 7. Gusturi Romanesti, dar pe eticheta nu scrie unde anume sunt produse in Romania! La ce fabrica etc. OPC-ul nu ar trebui sa se sesizeze? Probabi ca se rebranduiesc firme romanesti si atunci de ce sa mai dai bani in plus? Poti sa iei direct marfa unui producator roman. Si nici calitatea nu e chiar premium, cum se lauda ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.