Megainvestiţiile Guvernului Boc: Elena Udrea mai face o pârtie

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va finanţa cu aproximativ 500.000 de lei (5 de miliarde de lei vechi -nr.) lucrările de amenajare a unei pârtii de schi în staţiunea Covasna, a declarat, vineri, la Sfântu Gheorghe,  Elena Udrea.

Udrea a spus că Primăria Covasna a achiziţionat deja din surse proprii instalaţia de transport pe cablu.

„Am apreciat că Primăria Covasna a depus eforturi ca să achiziţioneze instalaţia de transport pe cablu din resurse proprii, iar noi (MDRT – n.r.) participăm cu o sumă mai mică la realizarea efectivă a pârtiei”, a declarat Elena Udrea.

Aceasta şi-a exprimat „speranţa” că pârtia va fi funcţională în această iarnă, adăugând că ministerul va aloca aproximativ 500.000 de lei în acest scop.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8577 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.