Mesaj de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a

În tradiționalul mesaj de Crăciun, Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre bucuria nașterii strănepotului său, prințul George, potrivit AFP.

„Așa cum știu mulți dintre voi, venirea pe lume a unui prunc este un prilej pentru a vedea viitorul cu bucurie și speranță reînnoită”, a declarat Regina,

Botezul în octombrie al prințului George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, ”a fost un moment de bucurie care a permis reunirea a patru generații” ale familiei, a adăugat regina Elisabeta a II-a.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.