Mesaj tranșant pentru Ciolacu: „PNL nu-l va alege niciodată”

Deputatul Robert Sighiartău a declarat că blocajul din Coaliție în privința comasării alegerilor este generat de faptul că Marcel Ciolacu se dorește preşedintele României.

„Eu îi transmit un mesaj lui Marcel Ciolacu şi îi spun foarte clar că PNL, indiferent ce se va decide, nu îl va alege niciodată preşedinte. Și vă mai spun un lucru, nici UDMR nu va alege un preşedinte de la PSD”, a declarat Sighirtău la Digi24.

Potrivit lui Robert Sighiartău PSD vrea să arunce PNL într-o lumină proastă şi face asta de ceva timp .

Deputatul liberal a negat că preşedintele Klaus Iohannis ar fi transmis partidului să nu accepte un candidat comun social democrat la prezidențiale.

”Nici nu trebuie să spună preşedintele aşa ceva, pentru că e de la sine înţeles că votanţii PNL nu vor vota niciodată un candidat PSD, pe numele lui Marcel Ciolacu”, a spus Robert Sighiartău.

Suspansul se prelungeşte: PSD a amânat negocierile pe comasare

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. Ba demenților aiuriți, dar pe cetățeni i-ați întrebat dacă sunt pe aceeași linie de unda cu voi? Ați anulat și instituția Referendum, unicul drept cetățenesc care mai putea lovi în mizeriile politice făcute de voi, escrocilor din politica! Oare din la aceasta tura groasa de alegeri, veți apela la sts, și restul organelor care va plasează în urmă alegerilor pe stil rotunjirea falsa a numărului de voturi că la clotilda plus câțiva plantați?!

 2. Eu sunt convins că, maghiarii o sa-l voteze pe Ciolacu după masa copioasa cu Viktor Orban și după ce a vândut Ardealu la unguri!

 3. Specific politicianului asta, bate campii ca sa nu spuna ce ne intereseaza. Caci, ne duc cu presul ca discuta despre COMASAREA CELOR 4 RANDURI DE ALEGERI, iar el NU ne spune despre asa ceva, ci vrajeala pentru debili mintali. Caci, numai debilii mintali s-ar fi putut gandi ca PNL ar vota un presedinte PSD. Numai ca UNA E COMASAREA si alta PE CINE VOTAM. Voteaza pe cine vrei, sighiartaul, nu-mi spune mie pe cine NU vrei sa votezi! Faci ca aia care urlau pe strada ca ei NU vor sa se vaccineze. Adica, sa se homosexualizeze vroiau, nu? Din moment ce nu urlau ca nu vor. Asa esti si tu acuma.

 4. Sighiartau, tu in prostia ta probabil ca ai crede ca psd va vota Ciuca daca maine iti spune Ciolacu ca-ti promite el. Vezi tu, PSD nu pune botul la astfel de prostii. Oricat ai latra de la toamna te intorci sa canti in corul bisericii ca fonctii n-o sa mai pupi.

 5. nu se poate. A fost in pelerinaj la unchiul Sam, la Muntele Athos, a fost in audienta la Papa poate daca merge si in Tara Sfanta se indura Sighi si nu se mai revolta. In aceasta dramoleta curg multe lacrimi si trandafiri rosii. Ciolacu deja este pierdut. A promis ca demisiuneaza daca pierde alegerile, deci Sighi este sansa nesperata. Pt ca PNL+PSD= cel mult 45% daca nu 40%. Atunci este ridicol sa visezi sa sustii un candidat fara sansa, chiar daca UDMR ar da 7% impotriva unui asa zis suveranist totusi PNL-ul lui Basescu a imbatranit, unii au 65+, iar nepoatele au o mare dilema cu sau fara silicoane si unghii false, ca de posete Vuitton se ocupa iubi de un leat cu tata.

 6. Mă,.. cînd aud vorbe de la un politician romîn, cu bacul la 40 de ani, pui de soldat prost cum că ar fi ”cu mansdatul pe masă”, mă apucă greața combinat cu rîs..

 7. Ludovic Orban evvreul e sustinut de PMP si USR. PNL se va alia cu ei. Sustinere vor avea si de la evvreii Raresh si Gioana. Nu lasa evvreii Romania din gheara. E de capushat la greu.

 8. Acest „raspopit” neoprotestant, face mult rau Romaniei. El este unul dintre labaralii care baga strambe in coalitie. PS. Daca Ciolacu candideaza, pierde, cu sau fara voturile PNL( nu PNL voteaza, ci cetatenii)!! PS2. Ciolacu a facut o mare gresala cu intrarea in aceasta „coalitie”. Aveam alegeri atunci si acum nu se mai puneau de atatea „comasari”.

 9. Dacă v-a cerut aşa ceva, ca un partid serios şi integru ce vă pretindeți, (nu-i aşa!?) ați fi luat în discuție ruperea coaliției sau ieşirea rapidă de la guvernare aşa că, din două una: Ori v-a cerut şi rămâneți „frați de cruce” din interese meschine şi ipocrizie colectivă la nivelul ambelor părți, (ar fi un pleonasm să spun partide) ori nu v-a cerut şi atunci prezentați electoratului colectiv, colectivizat sau „colectivizabil”, motivul perfect care vă permite să o lălăiți până îl duceți în fața faptului împlinit, acolo unde, din interes la nivel național şi internațional, „va trebui să fie” pe la sfârşit de an calendaristic.

 10. Dobitoacele peneleului se cred in opoziție cu PSD, stati liniștiți că nici un roman nu va mai vota un președinte penelist

 11. Sighiartaul asta este protestantul de serviciu, intotdeauna. .Ne-am obisnuit cu asta, nu-l mai citim, e cah.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.