Mesajul Familiei Regale de Anul Nou

Familia Regală a transmis duminică un mesaj de Anul Nou în care le urează tuturor românilor ”aflaţi în ţară, peste Prut şi în toate colţurile lumii” împliniri, sănătate, bucurie sufletească şi demnitate.

„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi ASR Principele Radu se află la Săvârşin, unde vor avea alături diseară, la cumpăna dintre ani, pe Alteţele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia, Principesa Maria şi pe sora lor, Irina. Familia Regală urează tuturor românilor din ţară, de peste Prut şi din toate colţurile lumii un An Nou cu împliniri, sănătate, bucurie sufletească şi demnitate! La mulţi ani, 2018!”, se arată în mesajul postat pe site-ul Familiei Regale a României.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

    • Dar dacă nu numai ne-au luat de proști !? Poate chiar suntem! Stăteam și mă cruceam la mulți tineri și tinere care plâgeau de ți-se rupea inima după majestatea sa și cât mult bine ne-a făcut ( căci Stalin și poporul rus LIBERTATE ne-au adus)! Să nu se înțeleagă că mă bucură moartea unui om, poate chiar minunat,nu pot eu judeca, dar mă întristează prostia unor tineri care habar nu au despre ce își dau cu părerea! Este ca și cum faci aprecieri referitoare la Teorema lui Pitagora când ești analfabet!

  1. Doamna aceasta ne confunda cu „taranii de pe mosia ei, nu vrea sa intelega ca Romania nu este mosia lor, Romania este tara romanilor iar romanii, nu-i doresc, simplu.

  2. Daca tot se impauneaza cu anumite titluri,poate citeste in dictionar ce inseamna bunul simt !

  3. Se știe ca în alte state bugetul da oarece banutzi și curții regale ? Adicătelea unii se plâng ca nu-s bani la buget pentru pensionari, dar pentru niște paraziți se găsesc, măria ta. Când o să se întoarcă Franța (si Italia si Germania si Austria si Polonia si Ungaria si Bulgaria si Portugalia si Rusia si China si Coreea reunita) la monarhie poate, zic poate, ne mai pregătim să ne gândim si noi la cestiunea asta arzătoare. Asa-s unii: bunici staliniști, părinți ceausisti și ei „monarhiști”. O modă de bonton. Sper ca stimata cenzura să aprobe și părerea unui om necăjit.

  4. Extraordinar!!!Ce drag au prins de noi toti membrii „familiei regale” cand au inceput sa-si recupereze unele bunuri care au fost in proprietatea sau in folosinta lor.Unele din aceste „principese”nici nu stiu romaneste,dar vor proprietati.Cred ca nici nu stiau unde este situata ROMANIA in lume.Si toate acestea se intampla datorita politicienilor nostri.Toate acele bogatii ale „CASEI REGALE” s-au facut prin asuprirea acestui biet popor,nu prin munca lor.Casa regala a ROMANIEI ajunsase cea mai bogata din EUROPA,cu toate ca ,CAROL I a venit cu o valiza cu lucruri personale.Acum trebuie sa-i zicem principe si fugarului DUDA.Prin acel statut al CASEI REGALE,propus de TARICEANU si DRAGNEA trebuie sa le asiguram si 25 milioane euro pe an pentru „intretinere”.In GRECIA urmasii monarhiei nici nu au acces in tara si aceasta nu a fost tara socialista.

  5. Pfuiii.. ce mai invazie de printese si contese… Se pare ca lipseste d’Artagnan … aaa… sa le apere duda.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.