Mii de şoferi amendaţi într-o singură zi

Drumurile sunt împânzite de poliţişti, sâmbătă, aceștia aplicând nu mai puțin de 8.500 de amenzi și lăsând fără carnet peste 300 de șoferi.

Viteza a fost principala problemă, dar nu singura, 38 de permise fiind reținute din cauza consumului de alcool.

Poliţiştii anticipează o aglomerare a traficului, mai ales pe Valea Prahovei, de unde se întorc în Capitală numeroși turişti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.