Miniştrii Justiţiei şi Apărării deţin avizul necesar participării la şedinţele CSAT

Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, şi cel al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, deţin avizul necesar participării la şedinţele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

Potrivit birourilor de presă ale celor două ministere, au fost îndeplinite procedurile necesare participării la şedinţele CSAT a celor doi demnitari, „pe cale de consecinţă, nu există şi nu a existat niciun impediment legal pentru participarea miniştrilor Justiţiei şi al Apărării la şedinţele CSAT”.

Cele două ministere au făcut aceste precizări ca urmare a unor informaţii apărute în mass-media conform cărora cei doi miniştri nu ar deţine avizul necesar participării la şedinţele CSAT.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.