Miraculoasele alimente negre

Alimentele negre sunt infinit mai bogate în antioxidanţi, graţie conţinutului superior de pigment intens.

Fasolea neagră stimulează potenţa. Chiar dacă vă aminteşte mai degrabă de boabele prăjite de cafea, fasolea neagră este o adevărată comoară naturală pentru alimentaţie. Furnizează fibrele solubile de care aveţi nevoie, abundă în antioxidanţi, vă ajută să slăbiţi (are foarte puţine grăsimi şi controlează apetitul) şi conţine acid folic şi vitamina B6, ce protejează inima. Fasolea neagră mai conţine şi molibden, un stimulent natural al potenţei.

Soia neagră fortifică oasele. Soia neagră este bogată în proteine, fibre şi anticianine. Un ceai preparat din boabe de soia negre fortifică oasele şi reduce colesterolul rău.

Lintea neagră e bogată în fier Mai bogată în fier decât spanacul este lintea neagră, o sursă generoasă de fibre solubile utile în reducerea nivelului de colesterol şi întărirea sistemului imunitar.

citeste mai mult aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.