Mircea Badea a câştigat procesul cu CNA

Curtea Supremă de Justiţie a dat câştig de cauză postului lui Dan Voiculescu, Antena 3, care a contestat o decizie a CNA. Conform unui studiu realizat de CNA şi UNICEF, emisiunea „În gura presei” a fost clasată ca fiind cea mai violentă emisiune de televiziune din România.

„Uneori am senzaţia că dau lefurile la CNA. Am senzaţia că unul dintre motivele de bază pentru care există instituţia este că exist eu pe planetă. Dacă mâine, poimâine mă ia inundaţia şi mă duce în altă parte, ăia de la CNA o să facă reducere de personal, nu mai e Badea, noi cu ce ne mai ocupăm pe aici?!”, a spus Badea în emisiunea de la Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.