Mircea Badea l-a recunoscut fără să clipească: „Multimilionar”

Excentricul Pescobar, patronul restaurantelor  Taverna Racilor închise pentru neregul, a intrat și în gura lui Mircea Badea. Aș fi zis multimilionar, fără să clipesc, ironizează Badea personajul.

„Vreau să vorbim despre lucruri importante cum ar fi spețele domnului Pescobar, mare om de afaceri, care arată, vorbește și emană ceea ce ar trebui să emane un om de afaceri adevărat în România. Adică dacă mi-ați fi arătat o imagine cu domnul Pescobar sau un filmuleț în care dânsul vorbește și m-ați fi întrebat ce credeți că este domnul Pescobar, aș fi zis multimilionar, fără să clipesc, adică om de afaceri, de succes, multimilionar. După tipic dânsul are și Ferari, și Lamborghini, are tot ce trebuie să aibă, și niște restaurante în care dânsul vinde ceea ce dânsul denumește fructe de mare.

Eu nu mănânc fructe de mare. E foarte simplu, sunt alergic la foarte mulți dintre carcalacii ăia și atunci nu mănânc fructe de mare. Nu am fost niciodată la restaurantele dânsului. Nu m-aș fi dus nici dacă aș fi mâncat așa-zisele fructe de mare pentru că am aflat absolut întâmplător despre existența acestui domn de mare succes în România și am văzut și niște filmulețe pe TikTok, alea cu ligheanele, că așa e în România, fructele de mare se dau la lighean, multe.

Am văzut și eu pe la străinezi că fructele de mare au un anumit regim, și de gătit, și de transport, trebuie să fie într-un anumit fel. Adică nu luăm niște paleți, nu că ar face dânsul asta, dar nu că am luat niște paleți de din alea în prag de expirare ca să fie ieftine… Nu că ar fi cazul dânsului… Dar în niciun caz nu e cu ligheanul. Ei, la dânsul, fiind român și cu TikTok, era cu ligheanul. Nu m-aș fi dus din cauza filmulețelor, mi se întoarce stomacul pe dos, dar oricum nu mă duc că sunt alergic” a spus Mircea Badea.

Pescobar, mare, mare panglicar! Priviți

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8392 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Cine iubeste gitaneala sa manance de la gitani si sa se puna pe retelele sociale, sa fie vazuti si recunoscuti.

  2. nu ma intereseaza nici cine si este nici ce face. atat timp cat respecta legea. insa, mare atentia la faptuitorii unora sau al altora si diferenta care se face intre ei. legea este partinitoare in „corectarea” la comanda politica si arata sistemul discretionat si corupt in care ne ducem zilele.

  3. Vedetele marfă de marfă ale Rrumânistanului! Ciobanul Becali, nomenclaturistul Serghei Mizil, geniul Dana Budeanu, miliţianul Garcea, Vulpiţa Firea, păpuşa gonflabilă Drăguşanu, sifonul Petrov, clanul Pascu, piticul porno, şeful de galerie Simion, batoza Şoşoacă şi o întreagă menajerie de milionari, interlopi, crâşmari, şoferi, generali, pensionari speciali, tatuaţi, standup-comedianţi-influensări-videochatişti, lăutari şi securişti! 👍

    Nici nu ai cum să mai ţii socoteala câte vedete are Rrumânistanul, că nici la Bollywood nu s-a mai pomenit aşa ceva! Nici la circ nu ai văzut aşa ceva! Nici la bâlci! Distracţie garantată!

  4. La creme de la creme ! Adica crema cremei pe rumaneshte ! Oameni de succes. Dar mai bine scutiti-ne, nu mai apareti pe postul TV, ramine-ti in vagauna voastra,nestiuti de nimeni.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.