Mircea Badea: Lui Gabriel Oprea îi tremurau izmenele

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a criticat dur miercuri seara prestația fostului ministru Gabriel Oprea din emisiunea „Sinteza zilei”, care a fost chestionat despre întâlnirea de acasă de la el din noaptea alegerilor prezidențiale din 2009. În opinia lui Badea, lui Oprea „îi tremurau izmenele de n-a putut să spună” numele Coldea și Kovesi.

”Am văzut și eu cum arată un general de patru stele în România. Deci, domnul general nu a avut curaj să pronunțe numele Kovesi și Coldea. Nu a putut să răspundă cu da sau nu dacă s-au aflat la el în casă în noaptea alegerilor”, a spus Mircea Badea.

”Replica lui Oprea este de gâgă. (…) Deci, la fel, este un gâgă domnul acesta general cu patru stele, la fel de mare cum este doamna Kovesi. Care întrebată fiind pe stradă la Ploiești dacă a fost în noaptea alegerilor acasă la Oprea a spus că e în timpul ei privat și în spațiul ei privat. Domnule, acești oameni nu sunt în stare să își asume nimic. Lui Oprea îi tremurau izmenele de n-a putut să spună numele acestea două”, a apreciat relizatorul TV.

Despre Ioana Radu Articolele 864
Author