Mirel Palada, condamnat definitiv

Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a intrat din nou în rândul penalilor.

Palada a fost condamnat definitiv vineri la un an şi opt luni închisoare cu suspendare, după ce a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în urma unui control efectuat în trafic de poliţişti.

Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti.

La fond, Judecătoria Sectorului 2 îi dăduse lui Palada o pedeapsă de doi ani şi două luni închisoare cu suspendare, scăzută de Curtea de Apel Bucureşti la 1 an şi 8 luni.

Potrivit verdictului, Mirel Palada va sta doi ani sub supraveghere, perioadă în care este obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii timp de 90 de zile la ADP Sector 2 sau Primăria Municipiului Bucureşti – Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.

Mirel Palada a fost trimis în judecată anul trecut pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, după ce, la data de 8 octombrie 2020, în jurul orei 23,30, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe Strada C.A. Rosetti din Bucureşti emanând halenă alcoolică.

El a fost condus atunci la sediul INML, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mirela Palada mai are o condamnare penală la activ. În decembrie 2020, a primit 6 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei, pentru că l-a lovit în 2017 pe fostul senator USR Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni tv. Cei doi participau la dezbatere politică la postul B1 TV, iar în pauza de publicitate Mirel Palada l-a agresat fizic pe Mihai Goţiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

25 de Comentarii

 1. cum il chema pe nenea ala care facea pe desteptu dar care se pare, conform unor surse, ca turna la rusi… alin teodorescu parca…fost consilier al lui nastase…fost la soros multi ani… numia baieti destepti, unu si unu care ne dadeau lectii…

 2. In afara de diplome de studii, acum agonisesc și pedepse infracționale, acești infractori din politica românească! La mai multe, dar la bulău cu confiscare și plăți daune din propriul buzunar sau cont!

 3. Ar trebui făcută o petiție in care 300000000000000 de oameni, sa ceară scoaterea din codul penal a modalității „cu suspendare”! Ce vrăjeală e asta? Sint curios dc mai are permis acest bulangiu!?

 4. Corect ar fi ca acei politicieni care nu respecta legile statului roman ,asa cum acest individ inpertinent domnul Mirel Palada a procedat ,pedepsele sa fie mult mai mari comparativ cu al celorlalti romani.Politicienii care butoneaza si dau legi ,in primul rind ei sint obligati sa le respecte .Daca ei nu le respecta atunci ce pretentie sa avem de la un cetatean normal care nu face politica si nici nu cunoaste exact toate legile .Politicienii ar trebuii sa fie ei cu exemplul bun inainte si nu sa calce chiar ei legile in picioare .

 5. nu-i infractor, iar daca ne amintim ca tv-ul ne-a vorbit de magistrati supere ”doatati” cu alcool. O judecatoare care a fost filmata/dat la tv cand amaninta politistul, in loc sa fie judecata pt amenintare, alcool la volan, in loc sa fie condamnat pt ultraj, abuz de putere, a fost sanctionat rau politistul, daca nu chiar demis polititul pt ca a indraznit sa fie corect in fata unei judecatoare beata care azi s-ar putea sa aiba o pensie de zeci de mii de lei pe baza de alcool special.

  Trebuie sa ne fie mila de Mirel Palada pt ca-i un om slab, nu poate sa se opreasca din fumat nici atunci cand da un interviu pe youtube.

 6. @ „x”, 17 mai 2024 la 15:07
  „Pai si cum are tot cu suspendare ce moment ce este recidivist?”
  Așa e!
  De ce bătăușul Palada nu-i băgat deja la bulău?
  CeSeMeaua ‘lii, ce „justiție”-i asta?

 7. E bine dacă e la crematoriu. La câte creiere incendiate sunt pe aici, avem o pilă. Plus că-l dăm în vileag pe parere care e o abominațiune a legilor naturii: nu s-a întâlnit cu scânteia minții, dar fumegă de deștept ce e! La scăderi stă mai rău.

 8. O „justitie” profund corupta, aservita politicului pt bani nemunciti.
  Individul in cauza, mostra perfecta a atitudinii si Obrazniciei lui ponta si nastase, apanajele guvenelor pedediste din perioada respectiva, pe aceeasi linie in prezent > firea – in vremurile murdare prezente OBRAZNICIA este vazuta ca….Inteligenta ??? – la piata daca reprosezi ceva precupetei cu gene lipite vei fi insultat cum n-ai mai fost, pe banii tai, de „inteligenta” putorilor obraznice ! – vivat democratia si provincialii pripasiti in politica, prin bucuresti, fara cei 7 ani de acasa.

 9. Nu credem în această prestare de muncă în folosul societatii , la care sunt condamnați ,,clienții “ regimului FSN , chiar se prestează. Ar trebui ca acești indivizi care fac parte din ,,sistem” să poarte o cameră de luat vederi cuplată la televiziunea de stat care să transmită imagini cu munca prestată , efectiv. Aceștia nu sunt altceva decât niște ,,învârtiți” ai sistemului iertați de ispășirea în penitenciare a pedepsei , drept răsplată ca au servit ,,sistemul”. Toți acești ,,învârtiți” și nu numai , păcălesc aceste pedepse blânde oferite de justiția aservită FSN- platforma așa zisa democratică de sorginte rusească. Mai ales ca persoana în cauză , Mirel este un ,,idiot “ de serviciu. Nici nu vrem sa ne reamintim prestațiile lui publice . Dezagreabile.

 10. Ăsta trebuie să se hotărască. E jurnalist sau e sociolog? Pentru jurnaliști nu cred să nu existe sau să fi existat în orice oraș un bar al ziariștilor. Pentru sociologi n-am auzit. Se mai adunau prin rectorate la friptura sociologului , dar nu așa des.

 11. Lupta pentru putere in gasca PSD. De curand am aflat de ce au dat jos pe Dragnea. Nu Balta Belina…ci LEGEA CARE INTERZICEA ONG FINANTATE DE SOROSH.

 12. Calitatile principale ale lu Mirel in afara agresivitatii verbale si fizice sunt: MULTIMILIONAR prin anchete aranjate, creator de partid
  si ideolog al lu COMINTERNISTU din Comintern Family De Ponte, „analist cu ochi albastri”…

 13. obraznic, arogant….tot ce i s-a intamplat pe mana lui i s-a intamplat! uneori, cu interventii curajoase..

 14. Nici urma de moral la nea Mirel asta, a fost util la vremea lui, acum s-a intors roata si se mai intoarce.

 15. bah zalmoxis, daca turna la rusi era ok? slugarnicia asta fata de occident devine din penibila alarmanta

 16. @singur
  -a speriat-o totusi pe nadia,
  „draga nadia ciurlin,
  daca e te violez pe tine” -Vadim,
  in relatie cu Olgutza.

 17. Eu nu inteleg de ce tot va mirati. Mereu o sa fie din astia. Sistemul lupta doar cu voi „astia fara pile”. Saracilor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.